Leegloop bij top Flevo Boys

Emmeloord 2 juni 2017
De voorzitter van de Technische Commissie en het Hoofd Opleidingen van Flevo Boys vertrekken aan het einde van dit seizoen. Flevo Boys maakt een moeizaam seizoen door. De hoofdklasser moet alle zeilen bijzetten om niet te degraderen.

Jan Mesu is voorzitter van de Technische Commissie. Hij heeft aangegeven te willen stoppen. Mesu werkte veel samen met Hoofd Opleidingen Mark Leeflang. ,,Omdat ik ben gestopt heeft ook Mark besloten er een punt achter te zetten, aldus Mesu.

Het bestuur gaat nu op zoek naar twee opvolgers. In een verklaring op de website zegt het bestuur het volgende:  "Het bestuur is Jan en Mark dankbaar voor hun werk in de afgelopen jaren voor de club. Er is op beleidsgebied flink wat neergezet, met als uitkomst ook het huidig technisch beleidsplan. Zeker het afgelopen seizoen is het niet eenvoudig geweest en soms ook een taak waar erg weinig waardering tegenover stond/staat. Het bestuur zal zich samen met de overige TC leden en betrokkenen de komende periode beraden over opvolging en voortgang."

Zaterdag 3 juni speelt FLevo Boys de heenwedstrijd in de play-offs tegen Zuidvogels uit Huizen. De Emmeloorders moeten een 2-0 achterstand zien goed te maken, anders degradeert de club naar de eerste klasse.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer