Fietsers moeten omrijden naar Emmeloord

ENS
Fietsers uit Ens die naar Emmeloord willen, moeten vanaf woensdag omrijden. Dat meldt de provincie Flevoland.

Omdat de ontsluitingsweg industrieterrein Ens wordt aangelegd, moeten fietsers via De Baan en de Drietorensweg naar Emmeloord. De omleidingsroute moet tot volgend jaar mei worden gebruikt.

De gemeente gaat de ontsluitingsweg aanleggen, om het industrieterrein beter bereikbaar te maken en om minder verkeer door Ens over De Baan te laten rijden. Daarnaast komt er een nieuwe carpoolplaats tussen de N50 en Ens. Ook wordt er een voetpad met verlichting aangelegd om busreizigers tegemoet te komen.

reacties (3)

 • Duijff

   

  Helaas weggegooid geld zolang hij niet doorgetrokken gaat worden naar de drietorensweg!!

  reageer
 • Polder

   

  Dat gaat gevaarlijke situaties opleveren. Hele groepen fietsende jeugd op de toch al smalle en drukke drietorensweg, waar de meeste bestuurders veel te hard rijden!!!

  reageer
 • me

   

  Dat die weg de drukte in Ens moet verminderen klopt niet, zolang hij niet word doorgetrokken tot rondweg. Verkeer naar het industrie gebied gaat meteen aan het begin van de Baan langs de Waterkant. het meeste vrachtverkeer gaat richting Kraggenburg alsnog dwars door het dorp en dat blijft zo tot er een volwaardige rondweg van word gemaakt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert