Hennepkwekerij opgerold in Filmwijk

ALMERE
De politie heeft maandag een hennepkwekerij opgerold in een woning aan de Lou Costellostraat in de Almeerse Filmwijk.

Agenten gingen het huis binnen, omdat ze vermoedden dat er een kwekerij zou zijn. Binnen vonden ze inderdaad een plantage met zo'n 330 planten.

De kwekerij is ontruimd.

reacties (4)

 • Gekke Henkie

   

  Complete waanzin, maar dat weet je zelf gelukkig ook wel.

  reageer
 • Remco

   

  @sannie, sannieshop.nl ? ;-) Wiet is legaal om te kopen in de shop, maar de shop mag niks inkopen en dat gebeurt wel, en helaas kopen hun grootschalig van criminelen die illegaal stroom gebruiken voor hun kweek. Ze kunnen beter elke drie maanden mijn kilo kopen, ik betaal netjjes de stroom, 1 lamp 1000watt, veilige tent, brandalarm en blussers aanwezig en het zijn er maar 5. Daarbij is het veel gezondere wirt aangezien ik biologisch kweekm Kanker maatschappij. In amerkka zijn ze tegenwoordig een stuk verder op dit gebied! Alle coffeeshops sluiten, 5 planten onder lamp voor eigen gebruik gedogen. Iedereen die in een shop wiet haalt, spekt het illegale circuit aan de achterkant van de shop.

  reageer
 • Flevoburger

   

  En ( bij wijze van spreken) 3 huizen verderop begint men met een nieuwe kwekerij......... Het hele coffeeshop / gedoogbeleid in NL is echt van de zotte. Of je nu voor of tegenstander bent, het heeft niets maar dan ook echt niets met de realiteit te maken. Kenmerkend voor het niveau van onze politici zullen we dan maar zeggen.

  reageer
 • sannie

   

  Mijn filmwijk in Almere. heerlijk dat ze daar ook van groen houden

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert