Almeerder van zijn fiets geslagen

ALMERE
Een 19-jarige Almeerder is maandagavond van zijn fiets geslagen. Dat gebeurde volgens de politie rond 23.00 uur 's avonds in het Hannie Schaftpark.

Het slachtoffer fietste op een donker gedeelte van het pad in het Almeerse park, toen hij een persoon passeerde. Die gaf hem een klap waardoor de Almeerder viel. Daarna kreeg hij nog een paar klappen. Uiteindelijk wist het slachtoffer te ontkomen aan de dader.

De politie is op zoek naar mensen die maandagavond iets gezien hebben. Agenten zijn op zoek naar de verdachte en mogelijk een tweede persoon die erbij was.reacties (4)

 • Carolien

   

  In wat voor maatschappij leven wij? de getroffen jongeman doet geen vlieg kwaad maar daarentegen de daders moeten zeer zwaar gestraft worden. Taak van de politie om de daders op te sporen want wie is de volgende?

  reageer
 • Lexie

   

  Zijn de standaard omgangsvormen hier in Almere , heeft daarom al landelijk bekendheid , vooral door die het zijn maar incidentjes burgermeester

  reageer
 • Maart

   

  Lexie in de meeste grote steden kom je a sociaal gedrag tegen, dus ook in Almere en niet alleen in Almere. Amsterdam stuurde het gajus naar de polder. Utrecht had jaren lang ook last van criminaliteit en wat dacht je van Rotterdam en Maastricht de drugspoort van Nederland. Nee het kan je overal overkomen en zeker als ze het et gaan verschuiven.

 • Ze slaan m van z'n fiets maar doen verder niks. Zou het misschien, heel misschien, kunnen zijn dat meneer zelf ook schuld heeft? Niet dat iemand van z'n fietsje afrossen goed gepraat kan worden maar sommige mensen kun je beter met een hele grote boog vermijden..

 • Karel

   

  Nee hoor. Van alle dag. Hoe klote ook.

  reageer
 • eric

   

  Het word steeds gekker

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert