IJspressi onderuit in koffie top-100

ALMERE
Ijs- en koffiezaak IJspressi is flink gezakt in de koffie top 100 van Misset Horeca. De Almeerse onderneming stond vorig jaar op de derde plaats, maar moet nu genoegen nemen met plek 95.

Volgens de jury waren de smaakbalans en het mondgevoel van de espresso middelmatig. Ook was het melkschuim op de cappuccino niet vrij van luchtbelletjes.

Over de kennis en kundigheid van barista Inge de Boer was de jury wel lovend.

reacties (4)

 • Hazels Coffee

   

  Om drie jaar achter elkaar in de koffie top 100 te komen is een hele mooie prestatie, dan versta je je vak erg goed. Deze ondernemers hebben daarom wel een constante goede kwaliteit. Van plaats 3 naar 95 is alleen voor Inge de Boer erg zuur, niet voor de gasten omdat die nog steeds de beste koffie krijgen van Flevoland. IJspressie, weer gefeliciteerd voor het behalen van een plaats in de koffie top100.

  reageer
 • Bakkie pleur

   

  Smaakbalans, mondgevoel...luchtbelletjes in het melkschuim.....allemaal lekker belangrijk.

  reageer
 • Filmwijkster

   

  Ik ben na jaren fan overgestapt in de zomer op de concurrent collega Barista, reden is dat in de zomer het personeel naar mijn idee meer oog had voor de ijsjes klant dan de koffie klant, waarbij de koffie afgerafeld werd om maar snel weer bij de ijsjes verkoop balie te geraken, zonde!

  reageer
 • ed

   

  koffie en ijs is daar altijd lekker. zo'n test is maar een moment opname.

  reageer
 • Jan

   

  Ja, maar als ik op dat moment als klant dus een minder product krijg dan op een ander moment, kom ik niet meer terug, dus zorg voor consistentie!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert