Werkstraf voor stalken ex-vriendin

ALMERE
De rechter heeft een man uit Almere een werkstraf van 150 uur opgelegd vanwege stalking.

De Almeerder kon het niet verkroppen dat zijn ex-vriendin een nieuwe vriend had en bleef haar lastig vallen. Hij belde vaak, stuurde berichtjes en zocht het stel talloze keren op. Ook heeft hij de nieuwe vriend van zijn ex een keer mishandeld.

Naast de werkstraf kreeg de man ook een voorwaardelijke celstraf opgelegd van twee maanden met een contact- en locatieverbod.

reacties (3)

 • evelien

   

  ik weet het ik word zelf gestalkt en de politie zegt dood leuk het slachtoffer is meestal de dader!! goed van je om hem bij ze naam te noemen, sommige mensen weten niet wat ze zeggen cq schrijven die zitten in hun beschermende wereld en hebben maken gelukkig voor hun niets mee!!! succes voor het slachtoffer

  reageer
 • Anoniem

   

  Ja daar heb je helemaal gelijk in Dave, het is heel lullig om iemand te benoemen die zoveel aangericht heeft. De politie heeft hem een zeer zware straf opgelegd dus er mag niks meer gezegd worden, mijn excuses.

  reageer
 • Dave

   

  Dat stalken hoort zeker niet en is gewoon walgelijk,maar wat jij nu doet hoort ook niet.Jij noemt nu namen terwijl je zoiets aan de politie over moet laten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert