D66: "Ook parkeerabonnement moet goedkoper"

ALMERE
D66 Almere wil dat de parkeertarieven in Almere Buiten ook voor abonnementhouders worden verlaagd. De fractie vraagt er donderdagavond tijdens de Politieke Markt aandacht voor.

Sinds augustus betalen bezoekers maximaal twee euro om hun auto in Almere Buiten te parkeren. Voor abonnementhouders geldt nog de oude prijs en volgens D66 zijn zij meer geld kwijt voor een abonnement dan wanneer ze elke dag een parkeerkaart zouden kopen.

Als voorbeeld noemt de partij werknemers die een maandabonnement hebben. Zij kunnen de kosten van een maandabonnement er alleen uithalen als ze 28 dagen van de 30 parkeren in Almere Buiten.

reacties (4)

 • Karel

   

  Een politieke partij die het parkeertarief wil verlagen? Zijn er soms binnenkort verkiezingen??????

  reageer
 • steef

   

  Ja inderdaad klopt schrok ervan is echt niet goed koper is geld klopperrij

  reageer
 • Parkeerder

   

  Parkeren is helemaal niet goedkoper in Almere Buiten. Als je maar maximaal een uurtje parkeerd dan betaal je € 1,60. 1 uur en 24 minuten en je betaald € 2. Mag je de auto voor de rest van de dag laten staan. Maar de meeste automobilisten zijn kort parkeerders en zijn dus niet goedkoper uit.

  reageer
 • almere

   

  D66 wakker worden en heel dat betaald parkeren afschaffen , het is nu alleen maar geld graaien en zakken vullen in almere

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert