Rabobank Flevoland doet vrijwillig klusjes

FLEVOLAND
Medewerkers van Rabobank Flevoland doen vrijdag in Dronten, Zeewolde en Lelystad allerlei vrijwillige klussen. Dit in het kader van de dag 'RaboDoet' een afgeleide van de landelijke NLdoet van het Oranjefonds.

Zo'n 180 bankiers gaan bij instellingen op het gebied van sport, welzijn en cultuur aan de slag als schilder, hovenier en klusjesman. Het gaat om circa dertig klussen.

De actie wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden.

reacties (8)

 • Henk Sjerps uit Dronten

   

  Dat ze dat niet in het weekend doen.Dit is uiteraard een manier om hun schuldgevoel af te kopen jegens de rekeninghouders die teveel kosten betalen om de bonussen van de bankmedewerkers te betalen.

  reageer
 • @Nobel: het is super nobel om op deze manier iets voor de samenleving te doen! Als jij hier op vrijdag om half 11 tijd voor hebt om op te reageren, zou je of aan t werk kunnen zijn, of zelf je handen uit de mouwen voor de samenleving kunnen steken!

  reageer
 • Swiebertje

   

  wat doen al die azijnpissers hier vandaag om hun omgeving beter te maken dan? niet dat ik een groot verdediger ben van de werkwijze van banken maar dit is een mooi initiatief en het kan prima op een vrijdag, toch al niet de meest productieve dag

  reageer
 • Koos W.

   

  Banken sponseren vaak verenigingen, soms dmv een reclamebord, soms door middel van een zak geld. Nu sponseren ze de verenigingen in natura. Directe hulp. Een zeer nobele daad waar een vereniging vaak meer aan heeft dan alleen maar geld (want daarmee zijn de klussen nog niet gedaan). Als ze geld geven dan moeten ze dat ook eerst verdienen, dus dan kun je ook roepen dat de klant betaald, maar... dat is bij elk bedrijf. Ik vind dit een zeer goed initiatief omdat je dan ook weet dat de verenigingen er echt iets aan hebben. Geld verdwijnt nog wel eens gemakkelijk. Rabobank HULDE.

  reageer
 • MKM

   

  Daar zit natuurlijk ook een andere kant aan. Waarschijnlijk zit niet iedere medewerker erop te wachten om een vrije zaterdag op te offeren voor een idee van de werkgever.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Nobel

   

  Het zou idd een stuk nobeler zijn als ze daar hun vrije zaterdag voor zouden gebruiken. Maar het blijven natuurlijk bankiers...

  reageer
 • F.de Graaf

   

  Klopt, maar dan op kosten van de klant. Ze doen dit in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Banken zijn daar goed in. Gelukkig heeft het goede doel er iets aan.

  reageer
 • Reactie

   

  Soort van schoolreisje?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert