Autoinbrekers aangehouden in Tussen de Vaarten

ALMERE
De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Almere twee mannen aangehouden die worden verdacht van autoinbraak. De arrestatie gebeurde rond kwart over drie, dankzij tips van buurtbewoners.

Die zagen in de Jan Steenstraat in Tussen de Vaarten hoe de mannen in auto's keken en notities maakten. Agenten gingen op onderzoek uit en zagen twee mannen met een volle tas richting station Parkwijk lopen. Toen de mannen bij het station werden gearresteerd, zat er volgens de politie plotseling veel minder in de tas. In struiken in de buurt werden vervolgens onder meer enkele navigatiesystemen gevonden.

De verdachten hebben volgens de politie geen vaste woon- of verblijfplaats. De politie is nog op zoek naar hun auto. Het voertuig, met een Litouws kenteken, staat vermoedelijk ergens in de buurt geparkeerd.

reacties (4)

 • Tsja

   

  Dat ze een auto hebben wil niet zeggen dat die van hen is. Ook die kun je stelen.

  reageer
 • peter

   

  geen vaste woon of verblijfplaats en vermoedelijk een auto dat snap ik nog steeds niet. dat dat soort mensen een auto op naam kunnen hebben. Misschien van het biatlon park. ach ja

  reageer
 • co

   

  Aanpakken? hoezo. twee tellen later lopen ze gewoon weer te stelen. Het slappe optreden van de overheid werpt geen vruchten af. Handjes eraf, voetjes eraf en ze kunnen dit nooit meer doen. De volgende die dit hoort zal wel nadenken voordat hij op dievenpad gaat. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Het is al veel te ver heen. Keihard aanpakken!!

  reageer
 • dr

   

  aanpakken! !!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert