Jansen wil voor 50PLUS de Staten in

LELYSTAD
Wout Jansen, oud-wethouder voor de Inwonerspartij in Lelystad stelt zich kandidaat voor 50PLUS in Provinciale Staten. Op 18 maart worden er verkiezingen gehouden en Jansen mikt op een plek hoog op de lijst. Dat laat hij Omroep Flevoland weten.

Toen Jansen nog wethouder was, wilde hij graag een functie in het hoofdbestuur van 50PLUS. Die functie werd toen tijdelijk vervuld door oprichter Jan Nagel.

In december wordt de lijst bekendgemaakt. 50PLUS heeft nu één zetel in de Staten en die wordt ingenomen door Erik Boshuijzen.

reacties (10)

 • frits

   

  Prima idee. Provinciebestuur kan er niet slechter op worden.

  reageer
 • kiezer

   

  Al gaat de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel. Kandidaat Jansen is zoals eerder gememoreerd al veel langere tijd lid van 50 Plus, wat hij in het verleden vele malen ontkende.

  reageer
 • Rhianna Gralike

   

  Dank je wel Rinus voor je reactie,. Elk lid van de 50PLUS partij heeft het recht (indien hij/zij) een jaar lid is om zich kandidaat te stellen voor een politieke positie bijvoorbeeld de Provinciale staten, het waterschap etc. De selectieprocedure is door het hoofdbestuur vastgesteld en deze zullen wij opvolgen, waarna de leden van de 50PLUS partij in Flevoland tijdens de ALV in december de laatste stem zullen hebben. Kortom we volgen gewoon de democratische weg. ps: Succes (positief of negatief in iemands politieke carrière) is geen garantie voor de toekomst. Alle kandidaten zullen moeten aantonen, dat men voor de belangen van de ouderen in Flevoland zal opkomen en hiervoor z'n opperste best zal gaan doen.

  reageer
 • Flevoboy

   

  Nee, vooral niet doen. Het zou de zoveelste teleurstelling zijn.

  reageer
 • KC

   

  Hoeveel baantjes wil hij hebben om op zijn gezicht te gaan?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Rinus

   

  Had de nieuwe voorzit(s)ter van de partij niet iets gezegd over kwalitatief goede mensen op de lijst??

  reageer
 • Johan

   

  Moeten wij deze man nog serieus nemen???

  reageer
 • Rinus

   

  Het laatste.

  reageer
 • Bram

   

  Is dit allemaal vrijwilligerswerk of is ie ze pensioen aan het opkrikken....!

  reageer
 • kiezer

   

  Hij wilde niet verder in de politiek doorgaan. Toen wierp hij zich op als de "Redder"van 50+. Later flirte hij met 50+ en de PVV. Hij verbood IPL leden lid te worden van 2 partijen,bijv.van 50 Plus terwijl hij zelf al enige tijd daarvan lid was geworden. Hoe eerlijke en open politiek, maar ja hij past wel in het straatje van Henk Krol. Wordt ook al voorzitter van de ondernemersvereniging Stadshart. En wat te denken van splinterpartijtje LEUC. Neemt wel heel veel op zijn hooivork

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert