Geen voetbalvelden in Poort

ALMERE
De gemeente Almere ziet af van de aanleg van voetbalvelden in Almere Poort. Daarmee bezuinigt de gemeente vanaf 2016 700.000 euro. Dat staat in de begroting 2015.

De gemeente stelt in Almere Poort andere prioriteiten. Zo komen er sportieve schoolpleinen en playgrounds waar mensen kunnen sporten.

Almere wil dat meer inwoners aan sport doen en daarom moet iedereen dicht bij huis terecht kunnen. Volgens de gemeente is de sportdeelname van inwoners van 16 jaar en ouder de afgelopen 4 jaar gestegen van 60 naar 65 procent. Bij de groep 6- tot 15-jarigen ligt dat met 68 procent nog iets hoger.

reacties (5)

 • R. Ampzalig

   

  Sporten in de buurt? Waar moet je dan naartoe als je in poort woont. Die openbare sportcoaches beginnen nu al op mega hangplekken te lijken ala Bijlmer

  reageer
 • .\/\/.

   

  Dat klinkt als de kift

  reageer
 • A.

   

  "iedereen moet dicht bij huis kunnen sporten". maar dan wel het zwembad in Haven weghalen. jup logica. in ieder geval denk ik niet dat Poort nu voetbalvelden nodig heeft. dus een goede beslissing

  reageer
 • michael

   

  7 ton !! wow daarvan kunnen ze weer heel wat konijnen van bestellen !! plaats die konijnen daar waar de icedome zou komen !!

  reageer
 • TimvD

   

  Er mist nog een voetbalclub in Almere Poort. FC Almere Poort misschien??

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert