Boete voor beledigen burgemeester

ZEEWOLDE
Het beledigen van burgemeester Gerrit Jan Gorter is een Zeewoldenaar op 700 euro boete komen te staan. Ook legde de rechter twintig uur voorwaardelijke werkstraf op.

De man is al sinds 1997 in strijd met de gemeente. Er ontstond een geschil naar aanleiding van een gronduitgifte. In maart plakte de man pamfletten met beledigende teksten over de burgemeester en het gemeentebestuur op zijn auto en op een boom. Volgens de advocaat is de Zeewoldenaar erg strijdlustig en beheerst het conflict zijn leven.

Eerder werd de man al veroordeeld tot een voorwaardelijke boete van 500 euro voor eenzelfde feit. Die boete moet hij nu ook nog betalen.

reacties (5)

 • bertus

   

  Aandacht voor de jongeren? De jeugd is wreed in Zeewolde

  reageer
 • Joelle van Beek

   

  Erg zwak! Deze man wilt alleen maar aandacht van de gemeente, hulp! Net als ik voor de jongeren! Maar omdat de gemeente dit niet wilt, gaan ze het maar anders oplossen. De gemeente hoort je te helpen. Maar die van ons werkt ons alleen maar tegen. En dat is helaas de harde waarheid.. Jammer dit !!

  reageer
 • Johan

   

  of de meneer is heel veel geld waar hij recht op had misgelopen. kan natuurlijk allerlei redenen hebben

  reageer
 • Freek

   

  Hij zal wel het gevoel hebben dat iedereen tegen hem is, moeilijk jeugd gehad enzo, waarschijnlijk heel zijn leven medicijnen gehad, met busje naar school

  reageer
 • joost

   

  deze man beseft niet dat de gemeente een veel langere adem heeft en moet het onrecht gewoon accepteren. Het leven is niet eerlijk, deal ermee en je leven word een stuk vrolijker. kwaad moet je niet met kwaad vergelden. nooit

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert