Lichaam gevonden in uitgebrande auto

LELYSTAD
In een uitgebrande auto op de Oostvaardersdijk bij Lelystad is in de nacht van maandag op dinsdag een lichaam gevonden.

Politie en brandweer kregen een melding dat op een parkeerplaats een auto in brand stond. Bij het blussen werd het lichaam gevonden.

Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekend. Ook is niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. De recherche en de Forensische Opsporing doen onderzoek.

reacties (4)

 • Jac

   

  Een goede vriend van ons is in die auto overleden. Het toont van weinig respect voor allen die hem gekend hebben en voor hem zelf als je het nu als buitenstaander gaat hebben over jullie futiliteiten. Bah, sensatiezoekers. Bas, rust zacht jongen.

  reageer
 • richard

   

  gecondoleerd met het verlies van je/jullie vriend

 • .\/\/.

   

  Het is inderdaad stuitend digitaal ramptoerisme.

 • Sjanic

   

  Ik weet niet waar de wijsheid vandaan komt over de geldigheid van de APK en dat de auto voorzien was van LM velgen. In het videofragment wordt daar niet over gesproken. Voordat je een reactie plaatst, probeer je eens te bedenken wáárom een lichaam in een brandende auto gevonden is. Misschien is er wel sprake van een misdrijf. Kortom, speculeer niet als je de toedracht niet kent. Meer uitleg zal heus nog wel komen gezien de ernst van deze "zaak".

  reageer
 • Sjaak

   

  Wat wil je nog meer weten ? Hij was zwart geblakerd ? de auto was APK gekeurd tot November 2014, de bandenmaat was 215/50/15 en zaten op lichtmetalen velgen? wat een onzin opmerking zeg !!!!!!

  reageer
 • Ross

   

  Dit is het? Niet meer uitleg?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert