Zorggroep kiest definitief voor Saltro

ALMERE
Zorggroep Almere heeft definitief voor diagnostisch centrum Saltro gekozen om allerlei onderzoeken uit te voeren die voorheen door het Flevoziekenhuis werden gedaan.

Dat betekent dat Almeerders vanaf 1 januari bloed kunnen laten prikken in de meeste gezondheidscentra van de Zorggroep. Ook gaat Saltro een aantal locaties in Almere openen waar Almeerders hartfilmpjes en verschillende echo's kunnen laten maken.

Het Flevoziekenhuis blijft wel röntgen, CT-scans en MRI's maken. Ook voor zwangerschapsecho's kunnen vrouwen vanaf 1 januari nog steeds terecht in het ziekenhuis.

reacties (7)

 • Frits

   

  Verbazend dat je met een derde partij te betrekken een betere zorg kan leveren voor hetzelfde geld. Ik neem tenminste aan dat in deze tijd van bezuinigen de zorgkosten in Almere niet zullen stijgen. Alhoewel...... nu moeten drie partijen geld gaan verdienen i.p.v. twee en al die partijen klagen al dat zij geld te kort komen.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Leuk, al die mensen die vinden dat alles moet blijven zoals het was. Ik neem aan dat die mensen niet mopperen over de hoogte van de premie? Het lijkt er toch op dat de Zorggroep kosten wil besparen door met Saltro in zee te gaan. Dat lijkt me op zich een loffelijk streven. De tijd zal leren of dit in de praktijk ook gaat werken.

  reageer
 • Anny

   

  Keuzevrijheid is belangrijk.

  reageer
 • Carry

   

  U bent de enige die bepaald waar een onderzoek plaats vind. Geen ene zorggroep kan dit voor u beslissen. Dat proberen ze u alleen wijs te maken.

  reageer
 • Zorgelijk

   

  Pure centen kwestie, heeft de zorggroep dit europees aanbesteed? Op z'n minst vreemd dat er voor een partij gekozen word die verlies lijdt en (nog) geen vestigingen in Almere heeft. Succes zorggroep, wij blijven waar de zorg thuishoort...het ziekenhuis.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • schoolbordje

   

  En het ging slechter met Saltro volgens nieuwsberichten! Dus de zorggroep stort zich in een onzeker project. Ze worden bedankt. Nogmaals, Laat de zorg waar hij hoort te zijn, nl het ziekenhuis. Geen concurrentie aub.

  reageer
 • johan54

   

  Geen denken aan. Ik blijf bij het Flevoziekenhuis.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert