Man beroofd en mishandeld in Filmwijk

ALMERE
Een man van 19 uit Almere is donderdag beroofd en mishandeld in de Almeerse Filmwijk. Volgens de politie werd hij tijdens het fietsen ingehaald en zijn telefoon werd uit zijn zak gegraaid.

Bovendien eiste de berover dat het slachtoffer zijn geld afstond. De jongen liet weten niks bij zich te hebben. Een tweede dader bemoeide zich ermee en sloeg het slachtoffer meerdere keren in zijn gezicht.

Er kwamen nog meer jongens omheen staan maar toen bleek dat het slachtoffer echt niets bij zich had gingen ze ervandoor.

reacties (5)

 • Flevoburger

   

  De pakkans is gewoon erg klein. En al word je gepakt, dan is er nog niets aan de hand. Meestal een paar uurtjes schoffelen / een lullig taakstrafje en hoppa , je kunt weer verder met je criminele carrière.

  reageer
 • Lex

   

  Hoezo, was jij daarbij dan?

  reageer
 • Ab

   

  Niet echt normaal gedrag dit. Bij dit soort situaties geef je meteen je portemonnee af. Heb je niets bij je dan heb je echt een probleem. De omgekeerde wereld noem ik dit....

  reageer
 • allys

   

  Toch opvallend dat dit steeds vaken voorkomt. en wat leverd het op? een smartphone van 400 eur en wat kleingeld. Duidelijk veel kansloze jongeren dus daar. Blij dat ik er vertrokken ben!

  reageer
 • Thijs

   

  was er niet zo'n gelijke "beroving" op het spoorbaanpad gister?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert