"NOP moet stoppen met Toerisme Flevoland"

NOORDOOSTPOLDER
De gemeente Noordoostpolder moet geen geld meer stoppen in de samenwerking met Toerisme Flevoland. Dat vinden PvdA/GroenLinks en ONS Noordoostpolder. Volgens beide politieke partijen heeft het bureau de afgelopen periode weinig toeristen naar de Noordoostpolder weten de lokken.

De gemeente Noordoostpolder zou daarom meer moeten samenwerken met Steenwijkerland, de Friese meren en Kampen. Toeristen die deze omliggende gemeenten bezoeken zouden dan sneller ook een kijkje in Noordoostpolder gaan nemen.

Volgens Toerisme Flevoland is het te vroeg om al conclusies te trekken. Het bureau doet pas sinds februari de gebiedspromotie voor Noordoostpolder in opdracht van de gemeente. Toerisme Flevoland werkt daarbij nauw samen met ondernemers uit de polder. En die zouden juist erg tevreden zijn over de samenwerking.

reacties (2)

 • ursula

   

  natuurlijk,moet je ermee stoppen met toerisme in de nop.wie wil er nou vacantie in die saaie nop,met roddel volk in de nop.ze kletsen over bepaalde mensen,die anders zijn dan het gemiddel de.en je word buiten gesloten. dat is het volk van de nop. en zeker in emmeloord.enigste mooie plek is op urk.

  reageer
 • Rinus

   

  Wat zou ik moeten vinden/zoeken in de NOP? Lok mij.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert