Bewoners jagen overvallers weg

ZEEWOLDE
Twee mannen hebben dinsdagavond geprobeerd een woning aan de Schokker in Zeewolde te overvallen. De bewoners wisten het tweetal op de vlucht te jagen.

De mannen belden rond 19.00 uur bij de woning aan. Eén van hen had een jas aan met de letters van bezorgingsdienst TNT er op. De ander had een stroomstootwapen in zijn hand.

De bewoners wisten hen het huis uit te werken. De verdachten gingen er uiteindelijk in een auto vandoor. Een zoektocht van de politie heeft niets opgeleverd.

reacties (4)

 • Havenaar

   

  Beste lezers heeft u het misschien ook in de gaten? Ik lees hier en daar in de media steeds meer over helden in onze samenleving die criminilateit niet meer pikken en in verweer gaan tegen de lafhartige daders. Dus criminelen ga hier maar over nadenken. De gegoede mensen met meer moraal dan jullie pikken het niet meer en zijn het zat ! En dat vind ik zelf met mijn 70 ste jaar een goede ontwikkeling. Kom maar niet met kwade bedoelingen aan mijn deur want ik heb tegenwoordig een knuppel in de gang staan.

  reageer
 • Kareltje

   

  Haha volgens mij is me juf dezelfde alsdie jij voor Nederlands hep.

  reageer
 • Michelle

   

  Wat raar daar woont me oma de dieven moeten gevangenis in en de polietie moeten de dieven pakken en meenemen naar de politiebureau

  reageer
 • michelle

   

  De dieven moeten de gevangenis in en de politie moet de dieven aaan pakken en arresteren

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert