Gekantelde vrachtwagen verspert Kamperhoekweg

SWIFTERBANT
Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagmiddag gewond geraakt, nadat zijn vrachtwagen door nog onbekende oorzaak kantelde op de Kamperhoekweg bij Swifterbant.

Dat gebeurde direct na de rotonde met de Visvijverweg, vlak voor de oprit naar de A6.

Rijkswaterstaat en de provincie sloot de Kamperhoekweg in verband met het bergen van de vrachtwagen een paar uur af. Verkeer van en naar de snelweg werd omgeleid. 

reacties (5)

 • Dick

   

  Heb nieuws voor je, het komt nogal eens voor dat er een antenne, zwaailamp o.i.d. van een trekker afvalt. Het trilt allemaal als de ziekte en dan trilt er vaak genoeg wat los.

  reageer
 • shirley

   

  Tja het is maar hoe je het wilt lezen JEEBEE had het idd zeer onduidelijk geschreven maar voor de duidelijkheid het ging om de lading

  reageer
 • JeeBee

   

  Ik heb in al die jaren dat er rotondes liggen in de polder(s) nog nooit meegemaakt dat ik iets van een vrachtwagen of tractor af heb zien vallen. Bovendien zitten op de meeste tractoren de spiegels, zwaailichten, antenne's, e.d. aardig vast gemonteerd, dus de kans dat er iets van een tractor af valt is behoorlijk klein.

  reageer
 • shirley

   

  gevalletje verkeerd cq te zwaar beladen gek wordt je van die vrachtwagens en trekkers in de polder als ze de bocht maken bij een rotonde valt er gewoon van alles af

  reageer
 • Rubber Duck

   

  Ach, het is een Scania. Lekker laten liggen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert