Buurman tegen uitbreiding De Vlechttuinen

URK
Een omwonende van Multifunctioneel Centrum ‘De Vlechttuinen’ in de Polderwijk op Urk is tegen de uitbreiding van het complex. De man vindt dat het college van B en W van Urk zijn belangen onvoldoende heeft meegewogen en stapt naar de rechter.

De nieuwe aanbouw van het complex wordt 8,5 meter hoog en staat dicht op de perceelsgrens. Volgens het bestemmingsplan mag een bijgebouw maximaal vier meter hoog zijn, maar de gemeente vindt de effecten op de omgeving niet onevenredig groot en heeft een vergunning verleend.

De bewoner woont op 33 meter afstand van de nieuwbouw. Hij heeft vooral bezwaar tegen belemmering van het vrije zicht. De rechter doet over twee weken uitspraak.reacties (4)

 • urker

   

  nou, dan de kinderen (als hij die heeft) daar ook niet laten gymen. In de vakantie ook niet naar het springkussenfestijn die in die sporthal plaatsvind. Gewoon helemaal boycotten die sporthal..

  reageer
 • lp

   

  Wat een humor. Volgens mij zit je zo maar wat te zwammen" naaste buurman

  reageer
 • Naaste Buurtbewoner

   

  Wat een zeurpiet is mijn buurman. Ik heb toch ook geen bezwaar omdat mijn uitzicht wordt belemerd. Dit is nu ook al zo dus dit kleine aanbouwtje kan er ooknog wel vij hoor. Gnif

  reageer
 • Jannes

   

  Beetje vreemd, want nog voordat die huizen zijn gebouwd was het bestemmingsplan voor de Vlechttuinen al klip en klaar: op wat nu nog braakliggende grond is, mag de sporthal uitbreiden. Deze omwonende is er later komen wonen, had kunnen weten van het bestemmingsplan, en gaat nu klagen. Hij had gewoon beter moeten onderzoeken wat daar wel en niet kan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert