Ondernemers stoppen met Flevopenningengala

FLEVOLAND
De ondernemersverenigingen van Dronten en Urk willen niet meer meedoen aan het jaarlijkse Flevopenningengala. Dat is een verkiezing van beste ondernemers van Flevoland. Zeewolde en Lelystad vinden de kosten te hoog van het ondernemersfeest. Ook de bedrijfskringen in Noordoostpolder en Almere hebben kritiek.

Volgens de voorzitter van ondernemersvereniging De Driehoek in Dronten willen ondernemers niet eens meer worden genomineerd voor het gala. Ondernemers uit Urk en Dronten vinden het een feest geworden voor bobo's, met de gedeputeerde, wethouders en ambtenaren op de voorgrond. Ook vinden zij de entreeprijs van 125 euro per deelnemer te hoog. Die kritiek wordt gedeeld door de verenigingen uit Zeewolde en Lelystad.

Voorzitter Tom Lansink van de stichting Flevopenningen zegt dat het gala komend jaar doorgaat, maar dat het bestuur de kritiek ter harte zal nemen.

reacties (3)

 • Gerrit

   

  gedeputeerde, burgemeester, wethouders en ambtenaren voorop.....een eng gala dus !

  reageer
 • Ondernemer

   

  Goed bericht dat ondernemers hier geen tijd meer aan willen verprutsen!

  reageer
 • Sjaan

   

  Ja, is toch een bijeenkomst om elkaar "een veer in de reet" te steken, die hele penning slaat nergens op, Kijk eens hoe goed we zijn!!! bah

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert