The Iceman geeft training in Oostvaardersplassen

FLEVOLAND
Wim Hof, beter bekend als The Iceman, heeft zondag een training gegeven in de Oostvaardersplassen. Hof is beroemd geworden doordat hij het urenlang kan volhouden in ijs.

In januari beklimt hij met een groep bergbeklimmers de Kilimanjaro, in een recordtijd van twee dagen.

Zondag werd er voor die tocht geoefend in de Oostvaardersplassen. Dat gebeurde in korte broek, omdat de deelnemers de berg ook in korte broek opgaan.

reacties (6)

 • mjl

   

  misschien omdat ie in de buurt woont?

  reageer
 • theo

   

  Uniek persoon deze Wim Hof. Alleen maar respect voor deze man.

  reageer
 • Japioo

   

  Ik vind de Hollandse brug al een beproeving , maar ja ik loop dan ook niet in m'n blote kont door het ijs te waggelen of het idee te hebben om half naakt een berg te beklimmen in hartje winter, je moet het maar leuk vinden .

  reageer
 • Erica hennekes

   

  Deze publiciteitsstunt is bedoeld om de aandacht af te leiden van de belabberde situatie van de natuur in de OVP. Daarom moet het beheer gewijzigd worden en is de internationale erkenning in de vorm van een Europees Diploma ingetrokken. In andere natuurgebieden, zoals Lauwersmeer of de Wieden en Weerribben zijn dergelijke fratsen niet nodig. Waarom trainen ze niet bij de Lemelerberg of ergens in Limburg? Wat zou hier toch achter zitten?

  reageer
 • neema tours

   

  De kilimanjaro is een mooie berg, die makkelijk te beklimmen is. Uit ervaring weet ik dat het grootste probleem met een kilimanjarobeklimming de hoogteziekte is. Daarom doen wij het altijd in 4 dagen naar de top. Ik hoop dat ze hier ook voor gaan trainen, anders halen ze de top nog niet.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  Idioterie! Het waarom, leg dat maar eens uit.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert