Omroep Flevoland geeft kerstpakketten weg

FLEVOLAND
Bertus Holtman heeft geen werk maar doet nu al bijna een jaar vrijwilligerswerk op basisschool De Zevensprong in Dronten. Elke ochtend is hij om 07:30 uur op school en hij werkt heel hard. De kinderen zijn dol op hem en de school wil en kan niet meer zonder hem.

Susan de Waal is helemaal gek van dieren. Ze werkt 24 uur per dag om de stichting Dierennoodhulp Flevoland draaiende te houden. In ruim een jaar tijd heeft deze supervrijwilliger een groep van 50 mensen om zich heen verzameld die de dierenambulance rijdt en de meldkamer bemannen.

reacties (4)

 • Finn

   

  Nee natuurlijk is dat niet Leuk rondkomen van een uitkering, maar die school die hem niet kwijt wil doet ook geen moeite om hem een echte baan aan te bieden, en kom nu niet dat ze er geen geld voor hebben, ze potten genoeg op blijkt wel gister uit de nieuwsberichten.

  reageer
 • Inwoner Flevoland

   

  Zo leuk dat Omroep Flevoland dit doet. Ik luister graag naar deze gezellige zender.

  reageer
 • Deetje

   

  Het gaat erom dat Bertus er heel blij mee is en dat hij meer dan gewaardeerd wordt dus ....niet zo zeuren Barbara

  reageer
 • Barbara

   

  Verrassen met een Kerstpakket dat was meer dan genoeg geweest! Nu moest het egootje van OF weer eens opgepimpt worden. Laat aardige mensen toch gewoon zijn wie ze zijn. Moet zo iemand weer eens met een camera voor zijn snoet vertellen dat ie van een uitkering in leven blijft. Is dat leuk?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert