Geen oudejaarsduik voor goede doel

BIDDINGHUIZEN
De oudejaarsduik in Biddinghuizen voor een aantal goede doelen gaat dit jaar niet door. World Servants organiseerde de afgelopen jaren de duik maar zag het aantal deelnemers afnemen. Vorig jaar waren er 16 deelnemers en de verwachting is niet dat het aantal woensdag veel groter zal zijn.

World Servants is een Christelijke organisatie die bouwprojecten uitvoert in ontwikkelingslanden. Daarbij gaat het om klinieken, klaslokalen en huizen. Jan Post van de organisatie laat weten dat het niet een definitief einde is. Er wordt gekeken of de duik volgend jaar kan terugkomen.

Er wordt in plaats van de oudejaarsduik wel een andere actie georganiseerd om geld op te halen voor het goede doel. Op 17 januari serveert de hulporganisatie stamppotmaaltijden. Deelnemers kunnen zich opgeven via de website.

reacties (1)

  • INge

     

    Jammer hoor... werd net zo'n leuke traditie. Misschien kan de organisatie het iets aanpassen, bijvoorbeeld iets andere locatie zodat er meer mensen tegelijk het water in kunnen (kan het niet naast het scoutinggebouw?) En openstellen voor andere belangstellenden, bijvoorbeeld (sport)teams of vriendengroepen. De inleg p.p. verlagen (50 euro is best veel) kan ook helpen. Hopelijk volgend jaar wel weer de oudejaarsduik in Biddinghuizen. Dan kom ik kijken!

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert