Inwoners Haven kiezen voor nieuwe groentewinkel

ALMERE
In een leegstaand winkelpand aan de Brink in Almere Haven opent binnenkort een nieuwe groentewinkel. De keuze voor de groentezaak is gemaakt door voorbijgangers die de afgelopen tijd konden stemmen op hun favoriete winkeltype.

Door gebruikers van het centrum de keuze voor te leggen hoopt verhuurder Annexum in te spelen op de wensen van het publiek. Zo kon er via een speciale website gekozen worden uit onder andere een poelier, een broodjeszaak, een groentewinkel, een koffiebar of een kledingwinkel. Uiteindelijk ging bijna 30 procent van de stemmen naar de groentewinkel.

Annexum is via dezelfde methode op zoek naar een nieuwe invulling voor een leeg winkelpand in Lelystad.

reacties (4)

 • Pzaal

   

  Als ze nu eens dat afschuwelijk lelijke bouwwerk het politiebureau slopen en ze verplaatsen naar een andere plek en daar leuke nieuwe winkels zouden neerzetten. Krijgt Almere haven tenminste weer een beetje aanzicht.

  reageer
 • Pien

   

  Ik hoop echt dat ze het gaan redden en dat er goede kwaliteit verkocht gaat worden. Het is te gek voor woorden dat er geen groentezaak meer is in heel Almere. Ik rij hiervoor naar 't Gooi. Dat zou toch niet moeten.

  reageer
 • Steven

   

  Ik wens de ondernemer, die dit aandurft, alle succes, maar gezien het aantal groentewinkels die het niet heeft gered in Haven zie ik het somber voor hem/haar in. ook een zaak als "Jan Willem"die zeker direct na de start uitstekende kwaliteit leverde, heeft het niet kunnen bolwerken.

  reageer
 • Nico

   

  Gratis advies; wel goede verse groente en salades. Maar ook een specialiteit zoals bijvoorbeeld Belgisch bier.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert