Arrestatieteam haalt amokmaker uit woning

ALMERE
Een arrestatieteam heeft in de nacht van dinsdag op woensdag aan de Coevordensingel in Almere een verwarde man aangehouden. Volgens de politie had hij vernielingen aangericht in zijn eigen woning en in de omgeving. Politieagenten werden door de amokmaker bedreigd.

Omdat de man weigerde om zelf naar buiten te komen, werd een arrestatieteam opgeroepen. Rond 01:45 uur drong dat team de woning binnen en kon de man worden aangehouden en afgevoerd.

In verband met de actie was een deel van de straat tijdelijk afgezet. Brandweer en ambulancedienst waren voor de zekerheid opgeroepen, maar hoefden niet in actie te komen.

reacties (4)

 • verklaard u zich zelf eens nader, want dat doet u ook niet, dus niet met de vingers wijzen als u zelf niet weet waar het over gaat.

  reageer
 • Jan

   

  Jij weet niet wat je zegt!

  reageer
 • Sjors

   

  Hans, dat kost deze meneer zijn eigen risico van ziektekosten als men medicatie voorschrijft bij zijn behandeling. In dit land hebben we verplichte verzekeringen die de kosten dragen. Zelfs rokers die kapotte longen hebben betalen niet voor de kosten van hun opzettelijk veroorzaakte ziekte. Kan allemaal in dit land Hans, het is verschrikkelijk.

  reageer
 • Hans

   

  Dat wordt hopelijk een duur grapje voor meneer.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert