Schutter Polder Inn is 34-jarige Drontenaar

URK
De vermoedelijke schutter bij café Polder Inn op Urk is een 34-jarige man uit Dronten. Hij is zaterdag gearresteerd bij een woning aan de Kampanje in zijn woonplaats.

Verder zijn nog vier personen aangehouden omdat zij zich bemoeiden met de arrestatie van de vermoedelijke schutter. Het gaat om inwoners van Urk en Dronten in de leeftijd van 25 tot 45 jaar.

Bij de schietpartij op Urk in de nacht van vrijdag op zaterdag is er niet gericht op iemand geschoten. Wel hoorden getuigen meerdere knallen en zagen ze een auto wegrijden. Niemand raakte gewond bij het schietincident. De politie doet onderzoek naar de zaak.

reacties (1)

 • depolder

   

  waar om krijgt uit urk altijd de schuld ale je een boefjee mee neemt dan ben je altijd een goed mens

  reageer
 • kees d.

   

  Voor je commentaar levert eerst GOED lezen. De man uit Dronten is aangehouden voor het schieten en verboden wapen bezit. Mensen uit Dronten en Urk zijn aangehouden voor het belemmeren van se arrestatie! Er is verder niemand die Urk de schuld ergens van geeft.

 • antje

   

  omdat de schietpartij in URK heeft plaats gevonden. dan zoeken de politie wie het geweest kan zijn. en in dit geval kwam de persoon uit DRONTEN vandaan. Het is 'n Dronten boefje.....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert