Aantal praalwagens bij carnaval verdubbeld

RUTTEN
Het aantal praalwagens bij de carnavalsoptocht in Rutten is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Er reden twintig versierde wagens mee van verschillende carnavalsverenigingen uit Noordoostpolder.

Het thema van de optocht in Rutten was ‘Een Schots volksfeest’. Zo speelde er een Pipe en Drum Band met doedelzakken tijdens de rit door het dorp.

Burgemeester Auke van de Werff van de gemeente Noordoostpolder overhandigde gisteren in het gemeentehuis de sleutel van de gemeente aan de zeven prinsen van de carnavalsverenigingen. Daarmee werd het gezag symbolisch overgedragen. Carnaval duurt tot en met dinsdag.

reacties (4)

 • Jan

   

  Ik neem aan dat u zelf carnaval heeft gevierd en daarna tot de conclusie bent gekomen dat het een leeg doelloos feest is zonder toegevoegde waarde? Of baseert u dit op basis van uw eigen kijk op carnaval? Ik heb zelf als 'buitenstaander' 2 keer carnaval mogen vieren in het zuiden, zonder kater na afloop en vond het zelf een voorbeeld van een geweldig feestelijk gebeuren voor jong en oud.

  reageer
 • Theo

   

  Ach mooi toch wat saamhorigheid in de verenigingen. Altijd beter dan als kniesoor opmerkingen plaatsen die kant nog wal raken.

  reageer
 • Ano

   

  Het is te gek voor woorden dat men zich hier zo voor uitslooft. Een leeg doelloos feest zonder enige toegevoegde waarde. En na de tijd de kater. Laten we onze jongeren een ander voorbeeld geven.

  reageer
 • kees

   

  wat een armoe.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert