Speciaal busabonnement voor 65-plus

ALMERE
Connexxion komt met een speciaal abonnement voor 65-plussers voor het stads- en streekvervoer in Almere. Het abonnement gaat 125 euro per jaar kosten. Voor dit bedrag kunnen 65-plussers het hele weekend en op weekdagen vanaf negen uur 's ochtends onbeperkt reizen met bussen van Connexxion.

Connexxion hoopt dat de nieuwe abonnementsvorm reizigers van 65 jaar en ouder ertoe zal verleiden om vaker de bus te pakken. Ook verwacht het vervoersbedrijf nieuwe reizigers aan te trekken. Het abonnement is verkrijgbaar via de webshop van Connexxion. Tot 1 juni geldt een introductietarief van 99 euro.

Voor ritten op werkdagen voor negen uur blijven 65-plussers ook in het stads- en streekvervoer in Almere aangewezen op hun OV-chipkaart. Met een persoonlijke OV-chipkaart krijgen ze dan wel 34 procent leeftijdskorting.

reacties (7)

 • elizabeth

   

  Ik ben 65 plus en wil ook zo n pas hebben voor Breda en omstreken, 12,50 per maand hoorde ik, onbeperkt reizen. ik ga mij melden hoor.

  reageer
 • Barbara

   

  Ga er maar NIET vanuit dat Connexxion een dergelijke actie opzet om de 65plusser met slechts een waootje iets leuks aan te bieden. Eigenbelang staat voorop bij de busmij. En om dan diezelfde 65 plussers met de laagste inkomens eerst nog te laten modderen op hun site zegt al voldoende. Wordt dus een flop! Zijn ook geen goede aansluitingen op andere bus,- en/of treinmaatschappijen. Tuin er dus niet in.

  reageer
 • B.W.

   

  Hoe gaat de betaling? Je moet er een idealkaart/pas voor hebben, geen idee wat dat is en internetbankieren heb ik ook niet.

  reageer
 • Herman

   

  Is er niet een algemenere regeling te bedenken? Voor meer vervoerders geschikt? Of is dat er al maar ligt Connexxion daarin dwars?

  reageer
 • Jan

   

  Webshop... alsof oudere mensen verstand hebben van zo'n webwinkel...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jos '56

   

  Over Lelystad wordt niet gesproken, nee want daar rijdt Arriva!!

  reageer
 • Barbara

   

  U kunt met dit abonnement reizen met alle bussen van Connexxion ( in Noord-Holland, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht) en met alle bussen van Hermes en Breng. U zet het abonnement gewoon op uw OV-chipkaart. Over Lelystad en omstreken word niet gesproken..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert