Twee aanhoudingen vanwege ongeldig rijbewijs

FLEVOLAND
De politie heeft maandag twee mannen aangehouden na verkeerscontroles. Beide mannen bleken te rijden zonder geldig rijbewijs.

Op de Houtribdijk in Lelystad hield de politie een 25-jarige man aan uit Voorburg. Het rijbewijs van de man was ongeldig, hij mocht niet meer verder rijden en moest zijn auto laten staan.

In Almere hield de politie een 22-jarige Almeerder aan die met een onverzekerde auto reed. Ook zijn rijbewijs was ongeldig.

reacties (6)

 • Briets

   

  Moet Markerwaarddijk zijn, de naam Houtribdijk bestaat al 30 jaar niet meer.

  reageer
 • Poe

   

  Verlopen rijbewijs zal niet de reden zijn om niet meer verder te mogen rijden. Denk eerder ingetrokken maar nooit ingeleverd.

  reageer
 • ws

   

  Ongeldig rijbewijs, zo kan het ook: ik moet elke 5 jaar m'n rijbewijs vernieuwen vanwege een ziekte (Eigen Verklaring ivm Diabetes I) en moet dan langs 2 specialisten. De laatste keer heb ik de papieren 5 maanden vóór verlopen rijbewijs aangevraagd, maar het CBR had 8 maanden nodig om te beslissen! Na die 8 maanden moest ik zelfs opnieuw een rondje rijden met instructeur. Mijn rijbewijs was dus 3 maanden verlopen door hun traagheid. Mocht niet rijden en m'n nieuwe wagen kon ik niet op naam zetten/ophalen. Ik rijd overigens al 30 jaar schadevrij en heb de hoogste no-claimkorting.

  reageer
 • Jos '56

   

  Ik snap deze reactie niet helemaal, het rijbewijs zal gewoon verlopen zijn !!

  reageer
 • Ivo

   

  Van mij wel maar er zijn hier wel een groot aantal moraalridders

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Alle schaamte voorbij

   

  Dan ben je in de volksmond een Loser als je zo aan je Rijbewijs moet komen. Mag ik dat zeggen hier?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert