PVV stelt vragen over gebakken sponzen

ALMERE
PVV Almere maakt zich zorgen over gebakken sponzen die in de stad worden neergegooid om honden te vergiftigen. De politieke partij stelt daarover vragen aan het college van B en W, omdat onrust onder hondenbezitters toeneemt.

De PVV vraagt zich onder andere af welke prioriteit gegeven wordt aan de opsporing van de daders.

De afgelopen weken zijn er verschillende meldingen geweest van wandelaars die een gebakken spons zouden hebben gevonden. Volgens de politie ging het in al die gevallen niet om een spons maar om bouwafval. Daarom neemt ze geen maatregelen.

reacties (5)

 • .\/\/.

   

  Een hondenbezitter die klaagt over hondepoep...dat is het toppunt. En voor de rest lijkt dat sponzenverhaal meer een soort massahysterie.

  reageer
 • willem

   

  Dat de PVV hier vragen over stelt is prima.Echter de dader zal moeilijk te vinden zijn.Beter is waarschijnlijk vragen te stellen waarom de hondenbelasting in Almere tot een der hoogsten van Nederland behoort.En wat er met dit geld wordt gedaan.In de jaren dat ik er woonde, kon je nauwelijks je eigen hond in de wijk uit laten. Alles lag onder de honden stront en daar worden inwoners niet bepaald prettig van.

  reageer
 • grappig

   

  Een partij die al jaren gebakken lucht verkoopt stelt nu vragen over een gebakken spons, zie het niveau van de PVV

  reageer
 • Jeroen

   

  Het gaat hetzelfde als de beruchte verhalen over een kinderlokker in een wit busje. Als 1 Iemand er melding van maakt, ziet iedereen t ineens. Maar bewijs ervoor is er niet voor te leveren. Het bekende broodje aap verhaal.

  reageer
 • Olfie

   

  Weer eens wat anders dan over gebakken lucht praten

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert