Ravage na aanrijding op de Waterlandseweg

ALMERE
Op de Waterlandseweg in Almere zijn vrijdag twee auto's op elkaar gebotst. Daarbij zijn drie mensen gewond geraakt, van wie één ernstig. Het ongeluk is gebeurd op het gedeelte tussen de A27 en de Vogelweg.

Volgens de politie is er door de aanrijding een grote ravage ontstaan. De Waterlandseweg is vanaf de A27 enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De toedracht van het ongeluk is nog niet bekend.

De brandweer moest de auto's openknippen om twee van de slachtoffers te bevrijden. Alle drie de gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Personeel van een traumahelikopter heeft assistentie verleend.

De politie is op zoek naar getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren.reacties (10)

 • jay

   

  Ik hoorde dat de andersom is gebeurd. De vrouw heeft de ander auto aangereden. Ze wilde inhalen maar heeft blijkbaar de tegenkomende auto niet gezien en heeft ingereden in de auto waarion de man en vrouw van 42 jaar inzat

  reageer
 • Dick

   

  Wat is te hard? Reed afgelopen week nog op een zgn "Landstraße" in Duitsland. Daar is 100km/u toegestaan. Echter door mijn plaatselijke onbekendheid zou ik op die weg niet veel harder dan 70km/u rijden. Misschien wilde deze meneer wel iemand inhalen die daar 60km/u reed. Maar gezien het feit dat er getuigen worden gevraagd zou het wel eens een "onbedoeld op de verweerde rijstrook komen" kunnen zijn. Snelheid wordt zoals gewoonlijk weer als oorzaak geduid. Echter is snelheid "slechts" schadebepalende" factor. De werkelijke oorzaak zit hem in, om wat voor reden dan ook, op de verkeerde weghelft terecht komen.

  reageer
 • Ruben

   

  Mensen rijden daar vaak te hard, levensgevaarlijk op zo'n weg. Altijd van die douwers achter je, dan rij ik zelfs al 84 op cruisecontrol. Inhalen mag daar trouwens helemaal niet.

  reageer
 • Andreeee

   

  Inhaalverbod over de hele lengte. Dus of iemand sliep of dacht het toch te doen. Eerdaags wordt de weg 2x2. Als de zeurpieten uit Almeerder hout of Overgooi het project niet te veel frustreren met hun geklaag over geluid terwijl je de weg niet eens kan zien.

  reageer
 • Saint

   

  Wie het weet mag het zeggen, wat ik allemaal lees is maar een aanname.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Richard

   

  Verkeerd moment van inhalen.

  reageer
 • michael

   

  jeetje zeg die witte auto is echt in puin zeg, hopelijk kunnen ze het allemaal nog vertellen.

  reageer
 • sososo

   

  de ene wilde vast iets sneller dan de andere en zag toen iets over het hoofd... best naar voor diegene die zich wel gewoon aan de verkeersregels houdt. Tenzij er iemand onwel geworden is, maar doorgaans is dat op deze wegen niet de oorzaak..

  reageer
 • vd berg

   

  Inhalen!!!!

  reageer
 • roel

   

  denk een momentopname van onoplettendheid.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert