Wethouder noemt vertrek collega "heel verstandig"

DRONTEN
Wethouder Hans Engelvaart, kopstuk van het CDA in Dronten, noemt het klasse dat zijn partijgenoot Piet Bleeker zijn conclusies heeft getrokken, nu het wethouderschap niet is geworden wat Bleeker zich er van had voorgesteld.

In het tv-programma Over Flevoland Gesproken noemt Engelvaart het een heel verstandige beslissing, ook al was er nog voldoende politiek draagvlak voor Bleeker om aan te blijven.

Engelvaart spreekt er zijn waardering voor uit dat zijn collega-wethouder tot de slotsom is gekomen dat hij zichzelf en Dronten niet verder hielp. Hij erkent dat Bleekers politieke problemen een rol hebben gespeeld bij zijn besluit: "Daar moeten we eerlijk in zijn", aldus Engelvaart.

reacties (4)

 • Henk

   

  Wat heeft meneer voor goeds gedaan dan .... ?? S

  reageer
 • Drontense

   

  Lekker met modder gooien naar Hans Engelvaart !! Altijd naar voren halen wat een persoon fout doet en over de goede dingen wordt niet gesproken kom op zeg. Bleeker loopt lekker voor zijn fouten weg dat is lekker makkelijk.

  reageer
 • hans v veen

   

  ?????? Hoge bomen vangen veel wind en zieke bomen zagen we om.

 • Ilse

   

  Bleeker had absoluut geen politiek draagvlak meer!!! Klasse dat hij is opgestapt? Damage controle van de het college zul je bedoelen. Als je het nu zulke klasse vind Hans Engelvaart, volg dan zijn voorbeeld. Het wordt echt hoog tijd dat ook jij opstapt. Jij zit met je dikke vingers in veel te veel belangenverstrengelende zaakjes met een luchtje. Het had je gesierd als je ook was opgestapt uit solidariteit met je CDA collega.

  reageer
 • peter

   

  Wat een blaaskaak is Hans Engelvaart,de arrogantie drupt er vanaf,wees een vent en vertrek.

 • Anna

   

  Ik had het niet beter kunnen zeggen! Hans Engelvaart moet eens gaan nadenken.

 • Hans

   

  voldoende politieke draagkracht voor Bleeker? als Bleeker niet was opgestapt dan had de Raad met hem afgerekend. Slimme zet van het college want nu kan het college op het pluche blijven zitten. Onder het mom van veel beloven weinig geven hebben ze de tijd gekregen tot november om de interne organisatie op orde te maken. Waarom moet dit 7 maanden duren? probleem is toch bekend! Alleen nu nog uitvoeren en tsja dat is lastig want dan moet het hoofd financiën en de controller ontslagen worden en dat kost ook weer extra geld. Geeft niet de burger van Dronten betaalt gewoon het gelag van dit blunderende management. Het wordt ook tijd dat de gemeentesecretaris zich achter de oren dient te krabben want hoe kan je met zulke clowns een fatsoenlijk financieel beleid voeren?

  reageer
 • hans van veen

   

  Wat een arrogantie heeft Hans E om zo te oordelen over het vertrek van Piet B, als er iemand dient te vertrekken is het Hans E die vriendjes politiek,corruptie en achter kamertjes politiek hoog in het vaandel heeft. Een goed voorbeeld doet goed volgen. HANS E ALS JE LEF HEBT VERTREK JE OOK.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert