Eerbetoon aan Fast and Furious acteur

LELYSTAD
Tientallen fans van de overleden filmacteur Paul Walker verzamelden zich woensdagavond met hun auto's op het plein voor het Agora Theater in Lelystad. Daar ging het zevende deel van de filmreeks 'The Fast and The Furious' in première.

De hoofdrol in de actiefilms, waarin veel straatraces te zien zijn, werd altijd vertolkt door Walker. Anderhalf jaar geleden kwam de acteur om bij een auto-ongeluk.

De Lelystadse fans hadden hun omgebouwde en getunede auto's op het plein voor het theater geparkeerd en gingen met z'n allen de film kijken.

reacties (25)

 • MR.Y

   

  Een andere achterdemper en wat plastic monteren is nog geen tunen, meeste word in mekaar geprutst bij de ghostdrivers knutsel en hobbyclub en die hebben kwaliteit niet zo heel hoog in het vaandel staan.

  reageer
 • Joris

   

  Iedereen laat op zijn eigen wijze zien dat ze iemand bewonderen en dan wel herdenken, laat ieder dan ook in zijn/haar waarde zou ik zeggen. De een rookt als een ketter terwijl de ander liever zijn geld in zijn auto stopt. Laat die mensen dan. Ik vind het wel een leuk initiatief, bij Utopolis in Almere waren er ook flink wat getunede wagens aanwezig ter ere van de premiere van Fast & Furious 7 en ook daar vond men het hartstikke leuk dat die auto's er stonden.

  reageer
 • Louise

   

  Wat een flauwe reactie. Een groep enthousiastelingen organiseert iets leuks en vanaf de bank kan er alleen maar afgekraakt worden. Wat maakt het nou uit hoe die auto's eruit zien? Die jongens besteden daar tijd en geld aan en hangen niet op de bank tenminste.

  reageer
 • Sander

   

  Paul Walker zit wel degelijk tot het einde in de film, alleen de laatste scènes zijn door zijn broer gespeeld. Ik had wel verwacht dat de "fans" dit zouden opmerken.

  reageer
 • Jacobus

   

  de hele meeting inclusief auto's leken wel 1 grote 1 april grap, wat een aanfluiting was dat. Half afgetrapte auto's die met ducktape aan elkaar hangen waar een zwarte motorkap op ligt met een racepijp eronder wil zich meten aan de fast and the furious ? Echt een lachertje!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • leeroy van solkema

   

  in wat voor opzicht bedoel je dat de gemeente beter naar ons moet kijken

  reageer
 • leeroy van solkema

   

  mag je mooi blijven hopen wand zowel de politie als parkeer wachters als gemeente en de bios hebben hier TOESTEMMING voor gegeven jammer weer he ga maar ene nieuw jaloerse reactie verzinnen

  reageer
 • Jessica

   

  Foifoifoi wat een jaloezie! Laat deze toppers lekker hun eigen gang gaan! Ze zijn zelf benaderd om dit te doen.. niet gelijk dingen gaan speculeren! 9 van de 10 auto's zijn niet af en word druk aangebouwd! Allemaal uit respect vokd hun idool Paul Walker

  reageer
 • arie

   

  Leuk om anderen af te kraken of zoiets? Ik heb zelf niet zoveel met deze autocultuur maar ieder z'n hobby hoor. Valt me meer op dat niemand nog OF heeft gecorrigeerd dat Paul Walker echt niet meedeed in FF3 Tokyo Drift terwijl anderen uit andere delen daar wel in meespeelden.

  reageer
 • henk buts

   

  die maikel addens HAHAHA, jammer dat deze mensen over straat race praten. straat race is verboden, en er over praten in de media al helemaal.

  reageer
 • Anoniem

   

  Dit is gewoon terrein van Agora dus hier valt niets over te speculeren mits Agora hier niet mee heeft ingestemd en aangezien ook OFL erbij is geweest lijkt mij toch echt dat hier toestemming is gegeven. Voor de pretbedervers hier is het kruisje rechts bovenin of de homeknop van je telefoon, lekker jezelf gaan pesten.

  reageer
 • eline

   

  Ik vind het best grappig dat er aan de ene kant een hoop gezeik is over meetings en overlast en gedoe en dat dit dan wel weer in het nieuws komt. van oh kijk ze is goed zijn! niet dat ik jullie afkraak, vind het goed wat jullie doen maar de gemeente zou is beter naar jullie moeten kijken

  reageer
 • insider

   

  Volgens mij mag dat plein niet eens bereden worden door autos vanwege natuursteen en draagkracht.

  reageer
 • ThaSySman

   

  Het is triest dat er door mensen zo gereageerd moet worden. Het is alelen maar leuk dat mensen een auto hobby hebben. Anders zouden er allemaal maar zwarte Opel Astra's met kinderstoeltjes achterin rond rijden. Laat iedereen zijn eigen hobby hebben op zijn eigen manier. De ene heeft meer geld er voor dan de ander maar iedereen probeert het op zijn eigen manier en hoe hij of zij het mooi vind. Als iemand zijn huis paars schildert kan ik het lelijk vinden, maar dan is het nog geen "Pauperhuis" Of "Knakentent". Ik ben zelf eigenaar van een Seat Leon. De mensen in deze clubjes weten wel wie ik ben. Super triest dat mensen zo reageren. Laat ieder doen wat diegene leuk vind. Niemand is hier tot last geweest en niemand heeft hier last van gehad!

  reageer
 • betty shedrald

   

  Hahaha addicted jochies jullie kennen mij wel, en jullie weten hoe ik over deze plastic fantastic auto'tjes denk

  reageer
 • Johan

   

  Ik hoop dat parkeerbeheer heeft staan schrijven..... Eerbetoon? fout parkeren zul je bedoelen. Gewoon een bon voor deze gekkigheid.

  reageer
 • Betty

   

  Helaas is dit helemaal van deze tijd. Mensen durven op allerlei media wel van alkes te schrijven maar face to face houden ze hun bek dicht. Dat zijn voor mij grote lafaards.

  reageer
 • Nikky

   

  Zegt degene die zelf nog met speelgoedautootjes speelt. Laat die jongens toch, prachtig dat ze een eerbetoon hebben gehouden. En dan maakt het niet uit in wat voor auto's ze rijden. Juist het idee dat er aan gedacht wordt is al mooi. Die jongens hebben meer respect voor andere mensen, dan dat jij hebt.

  reageer
 • Maikel addens

   

  was net of ik bij vd feer rond liep

  reageer
 • wesley laan

   

  Jammer dat er dan weer zulke reacties worden geplaatst.. maarja prima zorgen jullie volgende keer dat er een Nissan GTR en een Honda NSX voor de deur staat ofzo.. mijn mening: vond het leuk om te doen! En mag ook zeggen dat ik de trotse eigenaar ben van de blauwe Citroën Saxo 1600 16v VTS (witte velgen).

  reageer
 • Jesper.

   

  Doe mij even jullie namen anders! Enne degene die zichzelf als ufo-piloot bestempeld, die hoef ik niet die zal als het goed is al ergens naakt aan de ketting in een veel te klein hokje in Maerkante zitten.. hoop ik.

  reageer
 • Dnz.

   

  Laat die jochies toch. Het is zo gemakkelijk oordelen met je zwarte anonieme Megane. Ieder zo zijn/haar smaak.

  reageer
 • jj

   

  Haha wat een aanfluiting

  reageer
 • betty shedrald (ufo piloot)

   

  Allemaal plastic fantastic, tupperware knakenwagens. Als je een eerbetoon wilt maken, doe het dan niet in zo'n gammel gebakje van een auto

  reageer
 • pipo

   

  Sneu dit

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert