Omleidingen door werk aan Hollandsedreef

ALMERE
Drie bruggen aan de Hollandsedreef in Almere worden vanaf dinsdag onder handen genomen. De gemeente is vanaf 7.00 uur tot en met vrijdag 24 april bezig met werkzaamheden. Het asfalt bovenop de fietstunneltjes wordt gerepareerd.

- De Hollandse dreef is afgesloten voor het doorgaande verkeer van de Hogering naar de Stedendreef/Havendreef en andersom. Verkeer wordt omgeleid via de Hogering - Muziekdreef - Stedendreef.

- Verkeer vanaf de Hogering van en naar de Beatlesweg en omgeving rijdt via de Jacques Brelweg-Edith Piafstraat-Elvis Presleystraat of andersom.

- Verkeer vanaf de Hogering rijdend richting station Muziekwijk/Louis Armstrongweg en bedrijventerrein Operetteweg en De Binderij rijdt via de Wormerweg en Beemsterweg en dan weer verder op de Hollandsedreef.

- Verkeer vanaf de Hogering van en naar Literatuurwijk en Muziekwijk-Zuid volgt de omleiding via de Muziekdreef en Stedendreef of andersom.

- Verkeer vanaf de Stedendreef-Havendreef naar Literatuurwijk en Muziekwijk Zuid volgt de gebruikelijke route.

- Verkeer vanaf Stedendreef-Havendreef richting Louis Armstrongweg/station Muziekwijk/ bedrijventerrein Operetteweg/Binderij volgt de omleiding via de Stedendreef - Muziekdreef - Hogering naar de Hollandsedreef. 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert