Rechtszaak overlast Deventerpad verzet naar zomer

ALMERE
Door een fout van de Raad van State is de rechtszaak over overlast aan het Deventerpad in Almere donderdag gestaakt en verzet naar de zomer. Er was geen uitnodiging verstuurd naar de gemeente Almere voor de zitting.

Daardoor waren zowel de gemeente als de betrokken horecaondernemers niet aanwezig in de rechtbank. De bezwaarmaakster had wel een uitnodiging gehad. De Almeerse woont boven de café's aan het Deventerpad en stapte naar de rechter vanwege overlast. Zo zou ze geregeld last hebben van schreeuwende mensen, luide muziek en gevechten voor de deur.

Daarnaast zijn er volgens de Almeerse geen café's toegestaan aan het Deventerpad, maar alleen lichte horeca zoals een restaurant of een snackbar. Komende zomer wordt de rechtszaak voortgezet, zodat alle partijen aanwezig zijn.

reacties (7)

 • vera

   

  Claudia en Foerroe, lompe domme doosjes! De bewoonster had het bij het rechte eind. Kroegen mogen er niet zitten , aldus de Raad van State. Gemeente heeft illegaal vergunningen verstrekt en bewoners met hun probleem opgezadeld. Er zaten namelijk EERST WONINGEN en daarna pas KROEGEN. Die bewoners hebben volkomen gelijk dat ze het niet pikken. Hebben veel centjes in hun huis gestopt en het bestemmingsplan staat dat er GEEN HARDE HORECA oftewel KROEGEN mogen zitten.

  reageer
 • sandra

   

  Gaat nergens over, het deventerpad is het begin van almere-stad, met 1 café, te weinig voor deze stad, daarna meer cafés met veel criminaliteit, is teruggebracht naar minder cafés, nu is het normaal, de café eigenaren doen hun best om het leefbaar te houden voor iedereen,als er iets is kunnen ze altijd met de buren praten

  reageer
 • .\/\/.

   

  Het gaat andersom: die mevrouw gaat daar wonen, heeft last van de herrie, en komt er achter dat daar (volgens haar) ook eigenlijk helemaal geen café's mogen zitten.

  reageer
 • claudia

   

  Op het deventerpad hebben altijd cafe's gezeten. De klager/klaagster moet maar ergens anders gaan wonen. Beetje kansloos om boven een cafe te gaan wonen en dan zeuren voor overlast.

  reageer
 • Richard

   

  Al dik 25 jaar zitten daar cafe's ze is er zeker een aantal jaar geleden komen wonen. En dan nog klagen ook. Ga als je rust wilt hebben lekker in een bejaardenhuis achter de geraniums zitten.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • foerroe

   

  Waarom gaat dat mens daar wonen dan?. Kansloos

  reageer
 • Antje

   

  25 jaar gleden waren er al diverse cafe's, diversen zijn horeca gelegenheid geworden.het is er niet gezelliger op geworden daardoor.....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert