Vraagtekens bij promotieplan voor fietsgebruik

NOORDOOSTPOLDER
De raadscommissie in Noordoostpolder zet vraagtekens bij het plan om het fietsgebruik te stimuleren zolang onveilige fietssituaties niet eerst zijn aangepakt. Dat bleek dinsdagavond bij de bespreking van het Fietsbeleidsplan.

Met maatregelen moet het fietsgebruik in de Noordoostpolder de komende vier jaar worden vergroot. Een aantal raadsfracties vindt dat promotie geen zin heeft zolang de fietsveiligheid in onder meer het centrum van Emmeloord niet op orde is. Daar moet eerst geld aan worden uitgegeven.

Wethouder Poppe vindt de kritiek niet terecht. Er is al geld voor het verbeteren van fietspaden gereserveerd, zoals vier ton voor de Europalaan in Emmeloord. Het geld voor promotie komt uit een ander potje.

reacties (1)

  • Het andere potje??

     

    Potjes hebben soms ook oren! Merkwaardig is altijd dat men spreekt over een andere potje terwijl dat potje ontstaan is uit verdeling en toewijzingen uit algemene middelen. Deze verdeling maakt men dus zelf ,laten we elkaar niet eeuwig voor de gek houden.Dit is een doodzonde om elkaar voor het lapje te houden. Beschamend is dat de VVV weg gesaneerd is terwijl er op allerlei gebieden voorlichtings behoefte is. 1.Promotie Noordoostpolder / toeristen/nieuwe bewoners/bedrijven. 2.Windmolens 3.Zonnepanelen 4.Verwijzing naar bijzondere bedrijven. 5.Organiseren evenementen. Dus geef onze watertoren een multifunctionele functie!!

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert