Kleine gerechtjes proeven tijdens terrassenfestival

ALMERE
Bezoekers van het Almeerse Centrum kunnen dit weekend voor een kleine prijs allerlei gerechten proeven tijdens het terrassenfestival.

Dit evenement is onderdeel van de derde editie van de Streekparade. Het centrum staat in het teken van gezond voedsel, lokale producten en een groene omgeving.

Bij de restaurants op het Belfort staan kraampjes waar klein gerechtjes worden verkocht voor drie euro. Ook is er live muziek en een streekmarkt.

reacties (3)

 • koos

   

  Wij vonden de muziek en de acts echt heel erg leuk!

  reageer
 • Ron

   

  3 euro duur? ; nee zeker niet (al was er wel veel verschil onderling in wat het waard was) Bij Yamas waar voor je geld. In Almere Haven ben je 6 euro kwijt (dan krijg je meestal wel meer kwaliteit of iets meer kwantiteit) maar Yamas had het daar prima voor 6 euro kunnen verkopen. NB Muziek werd ik echter niet vrolijk van. Toen we aankwamen Veeeeel te harde muziek ; het was echt een pijnlijk snerpend geluid uit de boxen. eerst maar een ommetje gemaakt en later teruggekomen ; andere artiest waar het geluid wel goed was en beschaafder. (passend bij een terrasfestival) Prima ga zo door

  reageer
 • bert

   

  Was best druk, lekkere hapjes gegeten. Echter was 3 euro misschien iets aan de dure kant.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert