Restaurant het Achterhuis maakt doorstart

URK
Restaurant het Achterhuis op Urk blijft open, er is een koper gevonden voor het restaurant. De exploitatie blijft in handen van de familie De Raat, zij waren de eigenaar van het restaurant.

In maart werd bekend dat zowel het restaurant als het partycentrum de Ducdalf van de familie failliet zijn verklaard door de rechtbank. Het restaurant is open gebleven, het vaste personeel dat er werkt kan in dienst blijven.

Partycentrum de Ducdalf in Espel is verkocht aan de hoogste bieder. Het is nog niet bekend of het partycentrum in de huidige vorm door blijft gaan.



reacties (4)

 • klaas

   

  Ik hoop voor het personeel dat ze nu dan wel eens normaal op tijd uitbetaald worden. 3 tot 4 maanden geen loon, en meneer gaat lachend Door.

  reageer
 • Uhuh

   

  U hebt het redelijk op n rijtje. Eeuwig jammer voor de familie.

  reageer
 • bb

   

  En daar gaat weer geld je zal maar nog een rekening hebben staan zie je met lederogen dat ze gewoon doorgaan en jij blijf met je rekening zitten

  reageer
 • urkse

   

  Door faillissement veel geldschieters de dupe,en voormalige eigenaars kunnen gewoon doorgaan.Over gedupeerden wordt in het nieuws totaal niets over vermeld.Wens Hakvoort Horeca veel succes met hun aankoop,maar heb twijfels. De Raat heeft laten zien dat goedlopend bedrijf failliet is gegaan,zou hij het nu wel kunnen dan om aan zijn verplichtingen te voldoen? Vindt het verschrikkelijk voor zijn moeder en verdere familie.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert