Verder onderzoek naar nieuwbouw Overboord

DRONTEN
Er komt verder onderzoek naar de nieuwbouw van zwembad Overboord in Dronten. Dat is donderdag besloten tijdens de raadsvergadering. Voor het onderzoek wordt 90.000 euro beschikbaar gesteld.

Binnenbad Overboord voldoet niet meer aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast is het zwembad gedateerd en verouderd. In de douches komen bijvoorbeeld tegels los. Er zijn drie mogelijkheden voor het bad. Renovatie, nieuwbouw van een vergelijkbaar zwembad of nieuwbouw van een kleiner zwembad. De nieuwbouw wordt nu verder uitgezocht.

De buitenbaden in Swifterbant en Biddinghuizen zijn recentelijk nog opgeknapt en kunnen er weer even tegen aan. Het huidige contract met de exploitant van de zwembaden, Optisport, wordt verlengd met 2 jaar.

reacties (5)

 • Patrick

   

  Begin dan ook eens met vriendelijke openingstijden en niet gedurende de schoolvakanties sluiten, zodat we alsnog moeten uitwijken naar een van de omliggende gemeenten

  reageer
 • jaap

   

  Alsof dat personeel daar iets kan !

  reageer
 • Hans

   

  Dit is weer een gevolg van bezuinigen op personeel. Dus dan wordt voor elk klusje duur personeel ingehuurd.

  reageer
 • Sam

   

  Gaat het onderzoek overboord?

  reageer
 • Dick

   

  € 90.000,- voor alleen een onderzoekje? Hou toch op, zo veel hoeft dat niet te kosten. Maar ja, Royal Haskoning moet dan weer aantreden en alleen aantreden kost al € 10.000,- bij die gasten. Hou gewoon een enquête onder de Dronter bevolking en ga daar mee verder.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert