Nominaties voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar

FLEVOLAND
De nominaties voor de verkiezing van de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar zijn bekend. Er zijn negen genomineerden voor de categorieën 'Beste vrouwelijke zelfstandige professional', de 'Beste vrouwelijke mkb-ondernemer' en de 'Beste vrouwelijke manager'.

De genomineerden zijn onder anderen schrijfster Ilse Ruijters uit Almere, personal coach Liane Wolfert uit Dronten en snackbareigenaresse Ria Dekker uit Dronten. Klik hier voor alle kanshebbers.

Voor het eerst wordt er dit jaar ook een publieksprijs uitgereikt. Alle kandidaten houden een pitch en het publiek in de zaal kan dan een stem uitbrengen. De verkiezing wordt gehouden op donderdag 18 juni in het Agora Theater in Lelystad.


reacties (3)

 • joep geefs

   

  het zal wel een stunt zijn als een mevrouw met een frietkot de flevolandse zakenvrouw van het jaar wordt. Of iemand die 1 boek geschreven heeft... dit is gelukkig geen officiele prijs maar een prijs uit de catergorie door ons en voor ons.

  reageer
 • jordy

   

  Ik ga voor debby ! Wat een mooie vrouw !

  reageer
 • Leuk hoor

   

  Maar jammer dat de genomineerden geen weerspiegeling van de Nederlandse samenleving zijn! Alleen maar Hollandse namen..... Volgens mij is de lijst te eenzijdig opgesteld....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert