Deelnemer halve marathon vlak voor finish onwel

ZEEWOLDE
Een deelnemer aan de halve marathon van Zeewolde is zondag een paar honderd meter voor de finish onwel geworden. Dat laat de organisatie weten.

De inwoner van Zeewolde is door omstanders en mensen van de EHBO gereanimeerd.

Hij is volgens de organisatie in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht. Hoe het nu met hem gaat, is onbekend.

reacties (10)

 • .\/\/.

   

  Ik denk dat OF ook afhankelijk is van wat men door krijgt, en zeker in dit geval ook een beetje voorzichtig is. Dat kan toch geen kwaad? Maar goed, inmiddels ben je op je wenken bediend en is je licht onfrisse nieuwsgierigheid ongetwijfeld bevredigd. Tevreden?

  reageer
 • Henk

   

  Grappig, steeds meer mensen komen er achter dat OF niet echt heel goed is. Sport nieuws is zeer selectief (voetbal en autosport, zou de redactie dat alleen leuk vinden?), politiek is altijd zonder achtergrond of kritische vragen. En nieuws is vaak te laat en wordt niet bijgewerkt. En dan nog maar niet te spreken over de manier waarop men reacties toelaat waarop op de man wordt gespeeld. De eigenaar van de patat zaak die ondernemer van het jaar is wordt persoonlijk aangevallen, de ondernemer van een ijsbaan en een eetzaak in Zeewolde ook... OF zou nieuws moeten brengen, meer lokale sporten en berichten die op de eigenaar van een bedrijf slaan niet moeten toestaan...

  reageer
 • .\/\/.

   

  Onzin. Als je goed getraind bent is het absoluut niet ongezond. En een halve marathon....ach dat is maar een halve, dus dat valt heel erg mee. Goed eten, op tijd naar bed. Overigens worden er ook een heleboel mensen thuis op de bank onwel.

  reageer
 • Ik

   

  Waarom is het zo belangrijk dat dit bericht aangepast moet worden? Veranderd niks aan de situatie.

  reageer
 • Rik

   

  Misschien wacht de omroep op een bevestiging van politie of organisatie of zo. Weet jij veel. Niet zomaar wat roepen. De situatie is al ernstig genoeg.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Omwonende

   

  Verschrikkelijk nieuws. En sorry maar ik vind het echt een schande dat Omroep Flevoland na het plaatsen van het eerste bericht niet meer acutaliseert. Wat slecht. Zelfs morgenochtend lezen we nog dat niet bekend is hoe het met de man gaat. Dat kan echt niet. Het was schokkend om te zien, die oploop op de Gelderseweg, het reanimeren, de ambulances en politiewagens. De huilende echtgenote, de zoon, die lief door een buurvrouw werd opgevangen. Tragisch dat dit tijdens zo'n mooi sportevenement moet gebeuren.

  reageer
 • Sem

   

  Inderdaad is de man overleden , enorm triest voor zijn gezin en voor de echtgenote die samen met haar zoon getuige waren van het gebeuren , Deze mooie dag is voor hun geëindigd in een ongelooflijke zwarte dag , Echt diep en diep triest , en ik wens alle betrokkenen en nabestaanden ontzettend veel kracht en sterkte toe ,

  reageer
 • Lezer

   

  de enige reactie die hier gepast is, is sterkte!

  reageer
 • Marco

   

  De man schijnt overleden te zijn. Slecht nieuws.

  reageer
 • Marco

   

  Deze vorm van duursport is ook absoluut niet gezond voor je. Sport is gezond, maar roofbouw op je lijf plegen niet!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert