Dronken bestuurder parkeert auto op zijn kant

LELYSTAD
Een dronken automobilist heeft zondagavond flink wat bekijks getrokken in Lelystad. De 59-jarige Lelystedeling kwam met zijn auto zijwaarts tot stilstand in de Schoener.

Volgens de politie zaten er twee mensen in de auto. Die konden ongedeerd op eigen kracht naar buiten klimmen.

De bestuurder liet aan de gewaarschuwde agenten weten dat hij een borrel te veel op had. Hij werd meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Naast een proces-verbaal kreeg de man een rijverbod van zes uur.

reacties (11)

 • Dick

   

  Geweldige actie????? Voor deze meneer is het echt niet de eerste keer dat ie met een paar slokken teveel op gaat rijden. Net zolang tot hij jou tegenkomt en je van je fiets afjakkert met z'n dronken kop. Dan wil ik je nog wel eens horen.

  reageer
 • Dick

   

  Foutje moet kunnen? En als het jouw kind was geweest wat eventueel platgereden had kunnen worden, hoe hard had je dan geschreeuwd? Drank en verkeer gaan niet samen. Dit is echt niet de eerste keer voor deze meneer, dit komt vaker voor.

  reageer
 • arjen

   

  Hahahaha foutje moet kunnen

  reageer
 • Nico

   

  Wel makkelijk kan mijn brommer er gewoon nog naast staan

  reageer
 • Ray

   

  @thea kinderen heb je in alle leeftijdscategorieën Niet alle leeftijdscategorieën gaan om 18:00 naar het land van de oogjes dicht. @algemeen dit had zeker fout kunnen aflopen maar gelukkig eenzijdig ongeval. Alcohol in het spel! Zo fout. Even kijken in het dossier en mocht deze stumper het in het verleden al eerder hebben gedaan (onder invloed rijden) nooit meer recht op een rijbewijs. Dit zijn zulke gevaarlijke mensen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Elbert

   

  Knap gedaan voor een sukkel. Lijkt me dat deze persoon in ieder geval voor de verplichte cursus mag komen en een tijdje rijontzegging. Wie weet wat er had kunnen gebeuren als ie verder was gereden. Hij moet toch een redelijke snelheid hebben gehad om dit voor mekaar te krijgen

  reageer
 • Marijke

   

  Ik vind t knap dat n je een auto zo kunt parkeren. t Was in de avond. Dan horen kinderen toch te slapen. Dus geen gevaar alleen maar heel hard uitlachen!

  reageer
 • thea

   

  Geweldige actie hahaha. Een mooi plaatje. En er is niks gebeurd dus niet zo panikeren allemaal.

  reageer
 • manuela

   

  En dat in een woonwijk met kinderen op straat! Wat een debiel, rijbewijs afnemen en nooit meer terug.

  reageer
 • joost

   

  Dit soort lui ziet een paal met reflector over het hoofd. Dit had net zo goed een kind kunnen zijn. Nasty.

  reageer
 • Flevowatcher

   

  Als je je auto zo parkeert in een smalle woonstraat en daarmee vele omwonenden in gevaar brengt (de auto had ook zo door een gevel kunnen schieten) vind ik een rijverbod van 6 uur veel te weinig (afgezien van de boete). Op z'n minst een onvoorwaardelijke celstraf. En dan heb ik het nog niet over de inzittende, die dood had kunnen zijn...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert