De vijf koelste uitjes dit weekend

FLEVOLAND
Omdat het zaterdag boven de dertig graden wordt deze vijf verkoelende uittips:

1. Auto te water in Swifterbant
Neem een duik in het zwembad...met een auto. In Swifterbant kun je het aangename en het nuttige combineren, want daar wordt van 09:00 tot 12:30 een cursus Auto te Water gegeven. Je leert wat je moet doen als het je ooit overkomt. Kosten 35,- en deelname vanaf 9 jaar.

2. Op zoek naar bevers in het Almeerderhout
Maak een verkoelende tocht op het water. Zaterdag kun je in Almere vanaf 18:00 's avonds mee met de boswachter om met een kano op zoek te gaan naar de bever.3. Schommelfestijn Zeewolde
De wind zoeft langs je oren op de schommel dit weekend in Zeewolde. Vrijdag begint daar het schommelfestijn. Tien teams schommelen 24 uur achtereen voor het goede doel. Behalve de teams aanmoedigen, is er voor kinderen het gratis waterspektakel.

4. Flevonice in Biddinghuizen
Wintersportcentrum Ski-inn in Dronten is dicht, en het duurt ook nog even voordat de schaatsbaan van Leisure World weer open gaat. Maar Flevonice is wel open. Niet om te schaatsen, maar om bijvoorbeeld verkoeling te zoeken op de waterstormbaan.

5. Aviodrome in Lelystad
Het is misschien te warm om buiten te zijn, dus kun je wellicht beter iets binnen doen. Luchtvaartmuseum het Aviodrome in Lelystad zegt verkoeling te kunnen bieden.Voor meer uitjes in Flevoland kunt u onze agenda bekijken.

reacties (3)

 • sherlock

   

  Auto te water in het zwembad van Swifterbant. Ik neem aan dat alle vervuilende elementen eruit zijn.

  reageer
 • [TT]

   

  Ik vind het nog steed leuk om deze ' uit-tips' te lezen. goed werk OFL, ik hoop dat jullie ermee door gaan!

  reageer
 • klaas

   

  aviodrome heeft geen airco. dat zeggen ze ook helemaal niet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert