Operagezelschap op zoek naar figuranten

ALMERE
Voor een opera in de Schouwburg Almere is een theatergezelschap op zoek naar figuranten. Opera2Day is op zoek naar mannen in de leeftijd van 18 tot 99 jaar die willen figureren in één van de scènes.

De opera speelt op 6 november in de grote zaal van de schouwburg en gaat over het meisje dat 'zeven jaar met de duivel leefde'.

Voorwaarde voor figuranten is dat ze woensdag 28 oktober ook bij de repetitie zijn en podiumervaring en een goede fysieke conditie is gewenst.

reacties (5)

 • Anas

   

  zegt:Ik vond het een bdneeioe linezg over de fascinatie van het bouwen van een nieuwe stad als Lelystad en het idee van de spontane stad. Als inwoner van Lelystad (sinds 1,5 jaar) merk ik dat er de laatste tijd een forse investering gaande is binnen de stad. Ik denk juist niet dat Lelystad zich te spontaan ontwikkeld. Het hoort volgens mij bij het rijpen' van de stad. Lelystad wil een volwassen stad worden en daar is die spontaniteit van groot belang. Keerzijde is de vraag of bijvoorbeeld de huidige herontwikkeling van het slechts 30 jaar oude centrum (stedenbouwkundig) duurzaam is.

  reageer
 • Serge

   

  Weer zo'n overgesubsidieerd gebeuren. Vermaak voor de elite die vertikt om de juiste prijs er voor te betalen. Daarom mogen we met z'n allen lappen om dit soort linkse kunst te bewaren voor god weet wie.

  reageer
 • Boerman

   

  Daar beleef ik pas lol aan als ik een leuk zakcentje kan bijverdienen.

  reageer
 • Japioo

   

  Wat denk je zelf? Kop koffie , frisdrank en een broodje , waarom altijd geld willen hebben voor iets wat eenmalig is en waar je gewoon lol aan kan beleven.

  reageer
 • Boerman

   

  Verdient het ook nog wat? En zo ja, hoe hoog is de vergoeding?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert