Brullende monstertrucks geven show

ZEEWOLDE
Liefhebbers van brullende motoren kunnen dinsdag hun hart ophalen op het evenemententerrein in Zeewolde. Daar wordt een stuntshow met monstertrucks gehouden.

Sinds het ongeluk vorig jaar in Haaksbergen hebben monstertruckshows voor veel mensen een nare bijsmaak. Op 28 september ging het daar vreselijk mis toen een monstertruck het publiek inreed. Drie toeschouwers overleefden dat niet en tientallen mensen raakten gewond.

De gemeente Zeewolde heeft toestemming voor het evenement gegeven op basis van strenge veiligheidseisen. Het publiek staat slechts aan één kant van het stuntterrein en de bestuurder van de monstertruck mag nooit in die richting rijden. Bovendien zit er tussen de tribune en het stuntterrein een barrière van minstens 15 meter.

reacties (4)

 • Dennis

   

  Dus van u moeten alle milieuvervuilende en mensonvriendelijke zaken verdwijnen. De uitstoot van heel autorijdend Nederland is minder dan één vliegtuig dat opstijgt. De veiligheid staat bij de show van deze groep zelf ook op een hoog vaandel. Zelf een keer heen geweest, maar op het moment dat er aan veiligheid wordt getwijfeld, gaat het op pauze tot de veiligheid kan worden gegarandeerd. Erg goed georganiseerd.

  reageer
 • grondstof

   

  Zowel het geproduceerde geluid en de uitstoot van de uitlaatgassen zijn mens en milieu onvriendelijk.

  reageer
 • Tiptop

   

  Mijn vermaak ook niet maar mensonvriendelijk? Kun je dat uitleggen?

  reageer
 • grondstof

   

  Gewoon helemaal niet meer toestaan, mens onvriendelijk en zeer milieubelastend.

  reageer
 • Hendrik

   

  En geen onzinnig gelegen naar vakantie oorden en dat soort gedoe... man neem een leven en geniet

 • Dorpsgenoot

   

  Er gaan meer mensen dood tijdens het wielrennen dan bij monstertruck of trekkertrek evenementen. Moet dat ook verboden worden??

 • Swiebertje

   

  Dat is uw internet verbinding ook.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert