Snoepkunstenaar geeft kleur aan Baltimoreplein

ALMERE
De Almeerse snoepkunstenaar is bezig het Baltimoreplein in Almere meer kleur te geven. Daarom organiseert hij komende zondag een stoepkrijtevenement op het plein.

Mensen kunnen de grijze betonblokken die daar liggen met stoepkrijt van kleur voorzien. Een deel van de blokken heeft hij zelf al geverfd, maar de politie stuurde hem afgelopen zaterdag weg omdat hij geen vergunning heeft.

De snoepkunstenaar heeft eerder delen van Almere versierd met onder meer afbeeldingen van snoepgoed, omdat hij een hekel heeft aan grijze muren. Het evenement op het Baltimoreplein begint zondag om 14.00 uur.


reacties (5)

 • Vin

   

  Waardeloos plein. Ze doen in Almere-Buiten centrum hun best om het zo depressief mogelijk te houden.

  reageer
 • George

   

  Politie stuurde hem alleen weg? Geen proces verbaal? Wat een slappe zooi. De aannemer die deze betonnen stenen heeft geplaatst kan ze straks op eigen kosten weer schoonmaken. Niet ieder bedrijf wil gekleurde stenen voor de deur. Dit is gewoon puur vandalisme.

  reageer
 • mario withoud

   

  Of je het nu leuk vindt of niet, stoepkrijten mag niet in Almere. Wat ik daar van vind? Dat was al eerder op OF te zien. Is dat misschien ook waarom aanstaande zondag voor stoepkrijten is gekozen? http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/115662/almere-stoepkrijten-verboden-in-almere

  reageer
 • kobus

   

  de snoepkunstenaar heeft best leuke ideeën, maar helaas is de uitvoering vaak nogal slecht. Kijk eens bij Kamp Seedorf, dat is echt koel en landelijke promo voor Almere.

  reageer
 • Leuk! Jammer dat hij het niet af mocht maken. Het is ook wel een kale bedoening zo!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert