Almeerders volgen agenten 24 uur lang op de voet

ALMERE
De politie-eenheid van Almere Buiten heeft haar volgers op Facebook een uniek kijkje achter de schermen gegund. Van vrijdag op zaterdag konden zij 24 uur lang meekijken met de dag-, avond- en nachtdienst van agenten.

Er kwam van alles voorbij, van een ruzie tussen een moeder en dochter in een lijnbus tot een melding van een supermarkt waar een man al tijden het vrouwelijke personeel lastig valt. Ook waren er aanhoudingen na een overval op een juwelier aan de Noordeinde en een aantal winkeldiefstallen.

De Facebookactie werd enorm op prijs gesteld door de volgers. Er werden honderden complimenten uitgedeeld. Als dank verscheen er een selfie van een van de agenten die zijn duim omhoog stak.

reacties (5)

 • Frenky

   

  Allemaal leuk en aardig maar wat heb ik aan deze beelden. Totaal nutteloos dit.

  reageer
 • Opa69

   

  Beste SAM, het is niet te hopen dat de agenten nog meer moeten lijden, volgens mij lijden als ze al genoeg!! Gun ze ook wat plezier in hun werk!!

  reageer
 • Henk

   

  Goed initiatief zeg! Gaan de andere almeerse teams dat ook doen zodat je mooie verschillen krijgt en de mediageilste agent het gaat winnen?

  reageer
 • Goed

   

  Goed initiatief van deze agenten, nu vinden alle agenten van flevoland dat ze dit moeten doen. En ja dan is er geen tijd voor echg politiewerk, oh nee gebeurde toch al niet veel meer door de cao acties. Agenten van almere buiten....eerst maar zorgen dat jullie de core bussiness ondr controle hebben voor je dit soort goedkope publiciteitsstuntjes gaat doen.

  reageer
 • Sam

   

  Goed idee, zo kunnen de burgers zien wat ze doen wat hopelijk tot meer waardering zal lijden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert