Dronken man in gestolen auto rijdt tegen verkeer in

LELYSTAD
De politie heeft zaterdagavond in Lelystad een man aangehouden die in een gestolen auto reed en te veel alcohol had gedronken. Bij de politie kwam een melding binnen dat een automobilist gevaarlijk reed.

De man haalde van rechts in en reed hard. Op de Larserdreef zagen agenten de auto rijden en gingen erachteraan. Op de Middendreef gaven ze de bestuurder een stopteken, maar die ging er met hoge snelheid vandoor.

De politie zette de achtervolging in waarbij de automobilist op de Middenweg tegen het verkeer in reed. Vervolgens ging hij de Botter in waar hij op een stoep tot stilstand kwam. Agenten konden de auto klem zetten en de bestuurder, een man uit Alkmaar, aanhouden.

reacties (1)

  • Flevoburger

     

    Een hypothese of Utopie? 6 maanden later: De rechtbank heeft de bestuurder van de gestolen auto die in augustus 2015 onder invloed van alcohol door de politie werd aangehouden veroordeeld tot een taakstraf van ....... 12 maanden later: Beschonken bestuurder rijdt kind dood. Zaterdagmiddag werd de 8 jarige M van A door een automobilist afkomstig uit Alkmaar aangereden. Zelfs de inzet van de traumahelikopter mocht niet baten. Het slachtoffer is ter plekke overleden. De bestuurder van de auto was onder invloed van alcohol en was in het verleden al meerdere malen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol... En dan nu maar wachten wie die "M v A " gaat zijn. De Nl rechtstaat anno 2015......

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert