Nieuw partycentrum aan de Trekweg in Buiten

ALMERE
In de buurt van de manege en bowlingbaan in Almere Buiten komt binnenkort een partycentrum te staan. Het college van B en W wil daarvoor een vergunning afgeven. Het gebouw aan de Trekweg is een initiatief van het bedrijf Royal Event Centre. Het kan worden gebruikt voor feesten en evenementen met maximaal 400 tot 500 bezoekers.

Om de bouw mogelijk te maken moet er worden afgeweken van het huidige bestemmingsplan. De gemeente is van plan daarmee akkoord te gaan omdat het de komst van het partycentrum ziet als een toegevoegde waarde voor het gebied.

Naast een manege en bowlingbaan zit er aan de Trekweg op dit moment ook een handboogvereniging, een fitnesscentrum, en een Kidsplayground.

reacties (5)

 • Tommy

   

  het is bowling óf bowlingcentrum, bowlingbaan is één enkele baan.

  reageer
 • Maurice

   

  Welke bewoners? Aan de trekweg bij de manege staan geen huizen.

  reageer
 • Johan

   

  de hockey vereniging komst is jaren vertraagd ivm mogelijk geluidsoverlast. Gaat deze toko stille feesten geven ? Ik ben benieuwd. Ben bang dat de bewoners het er niet mee eens zijn.

  reageer
 • Astrid

   

  En misschien dan ook fijn als er een bus in de buurt stopt? Het is prima te bereiken als je een auto hebt, maar heb je die niet kan je het schudden.

  reageer
 • kees

   

  leuk, nog net zo'n tent als die andere zalmrose zaak in almere buiten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert