ABN AMRO sluit kantoor Dronten

DRONTEN
Het kantoor van ABN AMRO in Dronten gaat dicht. Op 2 oktober sluit de bank de deur van het bankgebouw aan De Rede.

De reden voor de sluiting is het toegenomen digitale betalingsverkeer.

Steeds minder mensen gaan nog naar een bankkantoor voor geldzaken.

reacties (7)

 • rob

   

  belachelijk ,wist niet abnamro was weg uit dronten .stond gisteren voor een vrijwel leeg pand,en nu moeten we naar lelystad?of zwolle.gemiste kans abn amro en flup actie,kom alsjeblieft terug.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Hoe minder fysiek contact met de bank hoe liever het me is. Alles digitaliseren svp. Die duffe kantoren met die obligate stropdassen: weg ermee!

  reageer
 • Hendrik

   

  Misschien moet u eerst eens leren wat minder lange zinnen te schrijven en af en toe een punt of komma zou ook geen kwaad kunnen sowieso iets meer verband in uw verhaal en wat wie zijn inwoners trouwens van BANK is dat het geld dat daar ligt of de bonussen wel zo zelf sprekend?

  reageer
 • P.U. Rit

   

  Is dit Nederlands?

  reageer
 • Drontense

   

  Wij zijn er al aan gewend hoor om voor bijna alles naar Lelystad te moeten.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Rogier de Groot

   

  Wanneer bent u voor het laatste een bankkantoor binnen gelopen? Bij veel kantoren komt het voor dat op dagbasis maar een paar klanten langskomen. Belangrijke afspraken met bedrijven, worden doorgaans bij de bedrijven zelf of op de regionale kantoren afgehandeld. Om die reden is de sluiting kantoren goed voor te stellen.

  reageer
 • Bank moet blijven

   

  Schandalig ,de digitalisering je klanten willen je zien,spreken en je moet goed toegankelijk blijven . Als een bank die afgelopen jaar door ieder werd afgebrand om brand en weer bonussen voornemens zouden worden gegeven. Is de bank nu al weer zover om als nog naar de beurs te gaan bonussen uit te reiken na de beurs gang en vervolgens onder het mom van digitalisering filiaal gaan sluiten . Dronten is groot genoeg om een volledig bank gebouw te behouden ,en deze wijze van handelen van de BANK zouden inwoners van de Bank eens moeten denken als je ons niet wilt waarom moeten we dan wel ons geld bij je kwijt .Klanten krijgen is een kunst ze behouden is nog groter kunst .Klanten weigeren en of niet meer willen helpen ( wanprestatie ) en klanten weg jagen is een gemiste kans voor ABN-AMRO. Inwoners van Dronten ,laat dit je bank weten ,want wat als er eens iets moet worden geregeld op kantoor etc waar moet u dan heen ( Lelystad ,Zwolle ). En als de bank niet blijft moet het dan wel zo zelf sprekend zijn dat alle klanten uit Dronten dan niet naar een andere bank gaat die wel blijft in de plaats

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert